Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καλύτερος από Ονιεκούρου ο Ραντζέλοβιτς - Φέρνει τρία εκατομμύρια - Σκάει πρόταση από Ελλάδα"!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 17:33:00

"Καλύτερος από Ονιεκούρου ο Ραντζέλοβιτς" - Φέρνει τρία εκατομμύρια - Σκάει πρόταση από Ελλάδα!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Καλύτερος από Ονιεκούρου ο Ραντζέλοβιτς" - Φέρνει τρία εκατομμύρια - Σκάει πρόταση από Ελλάδα!

Η σεζόν στη Λεγανές, η επιστροφή του Σέρβο και η άποψη του Μαρτίνς. Ο νεαρός εξτρέμ γυρίζει στου Ρέντη μετά το πέρασμά του από την Ισπανία, όμως μοιάζει δύσκολο να παραμείνει στο ρόστερ. Η... σύγκριση με τους υπάρχοντες ακραίους, η ομάδα που τον θέλει και το ενδιαφέρον από τη Superleague.

Ολυμπιακός: Το όνομα του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς έχει επιστρέψει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς φέτος έχει πραγματοποιήσει καλή σεζόν με τη φανέλα τής Λεγανές και σε λίγες μέρες ο δανεισμός του θα ολοκληρωθεί και θα επιστρέψει στο Λιμάνι.

Τι έκανε τη σεζόν που πέρασε και κατά πόσο μπορεί να ανατρέψει τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς και να βρει θέση στους Πειραιώτες; Το sportdog επικοινώνησε με τον Ηλία Μαλιγιαννη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα τη Segunda Division, προκειμένου να μάθουμε όσα περισσότερα γίνεται για την περίπτωση του Ραντζέλοβιτς.

"Παραγωγικός στη Λεγανές - Δεν τον βοήθησε η ομάδα - Για αυτό έχασε τη θέση του"

"Έκανε πολύ θετική σεζόν, ειδικά στο πρώτο κομμάτι της σεζόν που ήταν παραγωγικός και είχε πολύ θετικά σχόλια από τα ισπανικά Μέσα για την παρουσία του. Στον δεύτερο γύρο έφαγε και λίγο πάγκο. Θετική σεζόν σε γενικές γραμμές, αλλά δεν βοηθήθηκε από την ομάδα καθώς η Λεγανές δεν διεκδίκησε τελικα θέση στην 6άδα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε για το πού τον αξιοποιούσε ο προπονητής του:

"Εξτρέμ έπαιζε, συνήθως σε σχηματισμό 4-2-3-1. Βεβαια άλλαξε και προπονητή η Λεγανές και εκεί λίγο έχασε λίγο τη θέση του ο Ραντζέλοβιτς. Αλλά σε γενικές γραμμές είχε θετική παρουσία".

"Δεν αλλάζει κάτι στον Ολυμπιακό για Ραντζέλοβιτς - Θα μείνει; - Καλύτερος από Ονιεκούρου"

Έχει βελτιωθεί ως παίκτης, για να πούμε ότι μπορεί να διεκδικήσει θέση στον Ολυμπιακό;

"Για να μείνει πρέπει όντως να είναι βελτιωμένος. Αλλα με το κλείσιμο της σεζόν στην Ισπανία δεν ξέρω αν είναι σε καλύτερη κατάσταση σε σχέση με όταν έφυγε. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι για αυτόν στον Ολυμπιακό. Η Λεγάνες, άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι είναι ομάδα β΄ κατηγορίας. Δεν ξέρω κατά πόσο βελτιώθηκε, για να πούμε ότι θα μείνει".

Με βάση τη σεζόν που έκανε θα μπορούσε, αν είχε μείνει στον Ολυμπιακό, να είχε χρόνο συμμετοχής;

"Μα τα πήγε καλά στη Λεγανές. Και, σε κάθε περίπτωση, θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον Ονιεκούρου που είδαμε φέτος στον Ολυμπιακό".

Ενδιαφέρον από Σερβία και… Ελλάδα!

Η Λεγανές θα ήθελε να κρατήσει τον Ραντζέλοβιτς, ωστόσο τα 3 εκατομμύρια που ζητούν οι Πειραιώτες  δεν μπορούν να τα δώσουν. Παρόλα αυτά, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του από δύο ομάδες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα σερβικά ΜΜΕ, ο Ερυθρός Αστέρας έχει ήδη κάνει διερευνητική κρούση στους πρωταθλητές Ελλάδα για να δουν τις προθέσεις τους, ενώ αυτή τη στιγμή φαίνεται πως είναι το απόλυτο φαβορί για να τον αποκτήσουν.

Επίσης, για τον Σέρβο εξτρέμ υπάρχει ήδη ομάδα από την Ελλάδα που τον… περιμένει και σίγουρα θα περιμένει να τον «κόψει» ο Μαρτίνς από την προετοιμασία για να κάνει κίνηση!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πέντε μεταγραφές ο Ολυμπιακός, "πάντρεμα" με Ιμπαγάσα - Χαοτική διαφορά με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΠΑΟ"!

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags