Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δεν σταματάει στον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ - Άμεση συνέχεια στις μεταγραφές με νέο Λατίνο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 20:33:00

Δεν σταματάει στον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ - Άμεση συνέχεια στις μεταγραφές με νέο Λατίνο!

Sportdog Team
Δεν σταματάει στον Κουαλιάτα ο ΠΑΟΚ - Άμεση συνέχεια στις μεταγραφές με νέο Λατίνο!

Ο ΠΑΟΚ έχει επικεντρωθεί στους αγωνιστικιύς στόχους, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Ζοσέ Μπότο δεν συνεχίζει τις αναζητήσεις του και για τις επόμενες συμφωνίες μετά από εκείνες των Νικολάς Κουλιάτα και Ιβάν Νάσμπεργκ. 

 

ΠΑΟΚ: Ο ΠΑΟΚ έχει επικεντρωθεί στους αγωνιστικούς στόχους του, αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι ο Ζοσέ Μπότο δεν συνεχίζει τις αναζητήσεις του και για τις επόμενες συμφωνίες μετά από εκείνες των Νικολάς Κουλιάτα και Ιβάν Νάσμπεργκ. 

Όπως έχει γράψει η «Μ» και το metrosport.gr, υπάρχει σταντ μπάι τερματοφύλακας από την Ιταλία, πιθανόν ο Βραζιλιάνος Ντανιέλ Φουζάτο της Ρόμα, ενώ ο Δικέφαλος είναι πολύ κοντά και σε αριστερό μπακ.

Και δεν είναι μόνο αυτοί. Σύμφωνα με πληροφορίες που αποκαλύπτει σήμερα η «Μ» και το metrosport.gr, ο ΠΑΟΚ έχει εντοπίσει και προχωρήσει τις επαφές και για έναν ακόμη λάτιν εξτρέμ και δν αποκλείεται μετά τον τελικό του Κυπέλλου να υπάρξουν άμεσα εξελίξεις. 

Ευθύς εξαρχής ο Μπότο και ο Λουτσεσκου είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ομάδα θέλει ιδιαίτερη ενίσχυση στην μεσοεπιθετική γραμμή και αυτό προσπαθούν να κάνουν και μάλιστα το συντομότερο δυνατό. Ο Πορτογάλος αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου προσπαθεί να τρέχει όλες τις υποθέσεις παράλληλα έτσι ώστε να μην χαθεί έδαφος στον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Φήμες γα Αλβαρες, αλλά...

Χθες, εξάλλου, κυκλοφόρησε μία φήμη για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Φεντερίκο Αλβαρες του Αστέρα Τρίπολης, αλλά δεν υπάρχουν πληροφορίες που να το επιβεβαιώνουν. Ο 27χρονος Αργεντινός αριστερός μπακ έχει κάνει φέτος 30 συμμετοχές και 4 ασίστ στην ομάδα της Αρκαδίας με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2025.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags