Facebook Pixel Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Τρελαμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά τον ΠΑΣ - "Η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή " - Ατάκες για Ζοτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 22:15:00

Τρελαμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά τον ΠΑΣ - "Η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή " - Ατάκες για Ζοτς

Sportdog Team
Τρελαμένος ο Γιοβάνοβιτς μετά τον ΠΑΣ - "Η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή " - Ατάκες για Ζοτς

Πανευτυχής ήταν ο Σέρβος τεχνικός των Πρασίνων στις δηλώσεις του μετά τη νίκη απέναντι στον ΠΑΣ και την μαθηματική έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις μετά από χρόνια.

Ιβάν Γιοβάνοβιτς: Απόλυτα ευτυχισμένος ήταν στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ και την πρόκριση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις τη νέα σεζόν, ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, τονίζοντας ότι επετεύχθη ο πρώτος στόχος της σεζόν.

«Είμαι χαρούμενος! Είναι η πρώτη μέρα που μπορώ να πάρω μία βαθειά αναπνοή. Είναι σημαντικό αυτό που πετύχαμε σήμερα, πετύχαμε ένα στόχο. Ευχαριστώ τους παίκτες που παίκτες που δουλέψαμε μαζί ένα χρόνο και το καταφέραμε.

Για τη σύγκριση του με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς:

«Αυτό που έχει κάνει ο Ομπράντοβιτς στο Παναθηναϊκο, κανείς δεν πρόκειται να το επαναλάβει. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να δεχθώ καμία σύγκριση μαζί του. Είναι σημαντικό για μένα το γεγονός ότι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι ευχαριστημένοι με αυτό που βλέπουν, που καταφέραμε να βγούμε στην Ευρώπη.

Καταφέραμε μέσα από μία δύσκολη διαδικασία, στο τέλος, να είμαστε του χρόνου στην Ευρώπη. Σίγουρα, αυτό προϋποθέτει πολύ περισσότερη δουλειά, όμως για όλους είναι η πιο ευχάριστη μέρα από την αρχή του πρωταθλήματος», είπε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags