Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς: Με το βλέμμα στο... μέλλον οι δηλώσεις Μαρτίνς - Υπόκλιση στον κόσμο του Ολυμπιακού
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-14 22:47:00

Με το βλέμμα στο... μέλλον οι δηλώσεις Μαρτίνς - Υπόκλιση στον κόσμο του Ολυμπιακού

Sportdog Team
Με το βλέμμα στο... μέλλον οι δηλώσεις Μαρτίνς - Υπόκλιση στον κόσμο του Ολυμπιακού

Στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι αντέδρασαν καλά μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό και πως με το γεγονός ότι χτίζεται το μέλλον της ομάδας στάθηκε στις δηλώσεις του ο Πορτογάλος τεχνικός των Ερυθρόλευκων.


Πέδρο Μαρτίνς: Υπόκλιση τον κόσμο του Ολυμπιακού, που του αφιέρωσε και το πρωτάθλημα, από τον Πορτογάλο τεχνικό στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου παράλληλα στάθηκε στο γεγονός ότι οι Ερυθρόλευκοι χτίζουν και το μέλλον, δεν σκέφτονται μόνο για το παρόν.

Για το ματς: "Χτίζουμε και το μέλλον, δεν σκεφτόμαστε μόνο το παρόν. Υπάρχουν παιδιά που δεν είχαν αγωνιστεί αρκετά να ζήσουν μία τέτοια ατμόσφαιρα. Είχαμε παίκτες που έδωσαν ένα ματς πριν από τρεις μέρες μέρες και χρειάζονταν ανάσες. Σήμερα είδαμε αντίδραση. Ζήσαμε μία υπέροχη ατμόσφαιρα, υπήρχαν παίκτες που το έζησαν πρώτη φορά. Το αφιερώνουμε στον κόσμο μας και σε όλους στον Ολυμπιακό".

Για το γεμάτο Καραϊσκάκης: "Μας είχαν λείψει πάρα πολύ. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαστε ευτυχισμένοι που είναι πάλι όλος αυτός ο κόσμος μαζί μας", είπε ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags