Facebook Pixel ΑΕΚ: "Κάποιος θα θυσιαστεί στην ΑΕΚ - Όποιος πάει ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό θα είναι για να κράξει"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 13:21:00

"Κάποιος θα θυσιαστεί στην ΑΕΚ - Όποιος πάει ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό θα είναι για να κράξει"

Sportdog Team
"Κάποιος θα θυσιαστεί στην ΑΕΚ - Όποιος πάει ΟΑΚΑ με Ολυμπιακό θα είναι για να κράξει"

Ρεπόρτερ της Ένωσης ανέλυσε την κατάσταση στην ομάδα μετά την ήττα από τον Άρη και το τι έπεται από εδώ και πέρα στους Κιτρινόμαυρους.

ΑΕΚ: Για προβλήματα πολύ μεγαλύτερα από τα αμιγώς αγωνιστικά, που έρχονται ως απόρροια της συνολικής κακής λειτουργίας της ΑΕΚ, έκανε λόγο ο Τάσος Τσατάλης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 μιλώντας στον απόηχο της αποτυχίας να κερδίσει έστω την έξοδο στην Ευρώπη.

«Υπάρχει πρόβλημα στον χαρακτήρα της ομάδας, που δεν έχει να κάνει τόσο με τους προπονητές ή τους παίκτες, όσο με το περιβάλλον της ΑΕΚ. Ακόμη και στο 0-2, που ήθελε 20 λεπτά, δεν έβρισκες φίλο της ΑΕΚ που ήταν σίγουρος για τη νίκη. Έχει μπολιαστεί και ο κόσμος από αυτό, στο μεταδίδει η ομάδα. Η ΑΕΚ κατέληξε να πάει στα playoffs ως η μόνη ομάδα χωρίς ταυτότητα, απενεργοποίησε το μισό της ρόστερ το τελευταίο δίμηνο και έφτασε να παίζει όλη τη χρονιά με 12 παίκτες», τόνισε.

Όσο για την επόμενη μέρα, το ντέρμπι-αγγαρεία με τον Ολυμπιακό και το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα; «Όσοι πάνε στο ΟΑΚΑ την Τρίτη, θα είναι για να κράξουν. Νομίζω πως αρκετοί παίκτες δεν θα θελήσουν να παίξουν σε αυτό το ματς. Είναι ένα παιχνίδι που θα γίνει για να περάσει. Και θα περιμένουμε από αύριο να δούμε τις όποιες εξελίξεις. Είναι δύσκολο η ΑΕΚ να προχωρήσει χωρίς να παίξει κάποιος ρόλο Ιφιγένειας, να θυσιαστεί δηλαδή. Το θέμα δεν είναι αν η ΑΕΚ θα παίζει Ευρώπη στην ΟΠΑΠ Arena, αλλά να βελτιώσει τον ψυχισμό του κόσμου της και να θέλει πλέον να τη δει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags