Facebook Pixel ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Βγήκε μπροστά ο Αραούχο - "Συγγνώμη ξανά, ξέρω ότι είστε θυμωμένοι - Ώρα να σηκωθούμε" (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 15:18:00

Βγήκε μπροστά ο Αραούχο - "Συγγνώμη ξανά, ξέρω ότι είστε θυμωμένοι - Ώρα να σηκωθούμε" (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Βγήκε μπροστά ο Αραούχο - "Συγγνώμη ξανά, ξέρω ότι είστε θυμωμένοι - Ώρα να σηκωθούμε" (ΦΩΤΟ)

Με ποστάρισμά του στο instagram ο Σέρχιο Αραούχο ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο της ΑΕΚ για την αγωνιστική αποτυχία της ομάδας.

ΑΕΚ - Σέρχιο Αραούχο: Με μήνυμά του στο instagram ο Αργεντίνος επιθετικός ζήτησε συγγνώμη για την φετινή αποτυχημένη σεζόν της ΑΕΚ και έδωσε το σύνθημα για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά ο Σέρχιο Αραούχο έγραψε:

«Γεια σας αγαπητοί οπαδοί της ΑΕΚ. Ήθελα να ζητήσω ξανά συγγνώμη που δεν σταθήκαμε στο ύψος της κατάστασης όλη τη χρονιά, ξέρω ότι θα είστε πολύ θυμωμένοι αν δεν ήσασταν τότε δεν θα ήσασταν οπαδοί της ομάδας, και δεν φταίνε μόνο ένας ή δύο παίκτες για την κατάσταση, φταίνε όλοι και εγώ πρώτος. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε, να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε και του χρόνου θα προσπαθήσουμε ξανά μαζί σας, ευχαριστώ πολύ σε όλους εσάς που μας στηρίζετε κάθε στιγμή και δεν μας εγκαταλείπετε ποτέ. Χίλια συγγνώμη για αυτή την κατάσταση…

Ευχαριστώ τον κόσμο και τους οπαδούς του Άρη για το βραβείο που μου έδωσαν για το γκολ για τον Άλκη, για το καλωσόρισμα και για την αγάπη που μου έδειξαν όλο αυτό το διάστημα και στο χθεσινό παιχνίδι, τον σεβασμό μου απέναντί ​​μου, ελπίζω αυτά τα πράγματα να μας ενώσουν τους Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους και ας είμαστε απλώς αντίπαλοι κατά τη διάρκεια του αγώνα. Μια μεγάλη αγκαλιά».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags