Facebook Pixel Άρης: "Τρελαμένος" ο Καρυπίδης: "Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές που βίωσα στον Άρη - Ευχαριστώ τον Μάντζιο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 16:26:00

"Τρελαμένος" ο Καρυπίδης: "Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές που βίωσα στον Άρη - Ευχαριστώ τον Μάντζιο"

Sportdog Team
"Τρελαμένος" ο Καρυπίδης: "Οι πιο συγκλονιστικές στιγμές που βίωσα στον Άρη - Ευχαριστώ τον Μάντζιο"

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο μετά την απίστευτη ανατροπή με 3-2 κόντρα στην ΑΕΚ.

Άρης: Στα έντονα συναισθήματα που βίωσε από την τεράστια νίκη του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ αναφέρθηκε ο Θόδωρος Καρυπίδης με ανάρτησή του στο Instagram.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης τόνιζε πως πρόκειται για τις πιο συγκλονιστικές στιγμές που έχει ζήσει στον Άρη, ενώ ευχαρίστησε μεταξύ άλλων και τον πρώην προπονητή της ομάδας, Άκη Μάντζιο.

Αναλυτικά γράφει σε ανάρτησή του:

«Τα χαμόγελα των παιδιών χθες, τα δάκρυα χαράς μικρών και μεγάλων, ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή που βίωσα από την ημέρα που βρίσκομαι στον Άρη. Οι χθεσινές στιγμές, οι χθεσινές εικόνες, μου δίνουν ακόμη μεγαλύτερη δύναμη να συνεχίσω μαζί σας την προσπάθεια που κάνουμε να οδηγήσουμε τον Άρη εκεί που ονειρευόμαστε. Και θα γίνει αυτό. Περισσότερα θα πούμε τις επόμενες μέρες. Αυτή τη στιγμή νιώθω την ανάγκη να συγχαρώ τον προπονητή μας και τους παίκτες μας για την έξοδο μας στην Ευρώπη για 4η σερί χρονιά . Θέλω επίσης να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον Άκη Μάντζιο γιατί δικαιούται ένα σημερινό μερίδιο της επιτυχίας.
Άφησα τους φιλάθλους μας για το τέλος. Χωρίς τη δική τους βοήθεια το 0-2 δεν θα γινόταν ποτέ 3-2. Όταν το Βικελιδης είναι όπως χθες, μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Σας ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια κίνηση Καρυπίδη για τον ανεγκέφαλο που πέταξε το μπουκάλι στον Ρότα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags