Facebook Pixel Super League: Μεγάλη επιστροφή Λεβαδειακού στη Super League - Οπαδός χτύπησε παίκτη της Βέροιας! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-15 18:38:00

Μεγάλη επιστροφή Λεβαδειακού στη Super League - Οπαδός χτύπησε παίκτη της Βέροιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Μεγάλη επιστροφή Λεβαδειακού στη Super League - Οπαδός χτύπησε παίκτη της Βέροιας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα της Βοιωτίας διπλασίασε τις νίκες της κόντρα στη Βέροια, επικράτησε με 1-0 στη ρεβάνς για τα μπαράζ ανόδου και γυρίζει στα "σαλόνια" της μεγάλης κατηγορίας. Η Βέροια θα παίξει αγώνες μπαράζ για την άνοδο με αντίπαλο τη Λαμία.

Ο Λεβαδειακός επέστρεψε στη Super League, μετά από τη νίκη του με 1-0 επί της Βέροια στη Λιβαδειά (συνολικό σκορ 2-0 καθώς είχε επικρατήσει με 1-0 και στο πρώτο παιχνίδι).

Στο γήπεδο της Λιβαδειάς στήθηκε γιορτινή ατμόσφαιρα για την άνοδο του Λεβαδειακού, όμως το παιχνίδι αμαυρώθηκε από ένα άσχημο περιστατικό στις καθυστερήσεις.

Μετά το νικητήριο γκολ του Μπαρμπόσα στο 90+3', οπαδοί του Λεβαδειακού μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και ένας εξ αυτών χτύπησε τον ποδοσφαιριστή της Βέροιας, Στάυρο Πεταυράκη, ο οποίος αποχώρησε με φορείο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο!

Η Βέροια θα έχει και δεύτερη ευκαιρία να διεκδικήσει τον προβιβασμό της στη Super League, καθώς θα δώσει αγώνες μπαράζ με τη Λαμία.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags