Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: "Τρίβει τα χέρια" του ο Λουτσέσκου - Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 00:07:00

"Τρίβει τα χέρια" του ο Λουτσέσκου - Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
"Τρίβει τα χέρια" του ο Λουτσέσκου - Τρομερά νέα για τον ΠΑΟΚ

Ο Ρουμάνος προπονητής επιτέλους έχει ευχάριστες ειδήσεις και μάλιστα λίγα 24ωρα πριν τα δύο πολύ σημαντικά παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό.

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του μια πολύ δύσκολη εβδομάδα με δυο πολύ σημαντικά παιχνίδια και τα δυο κόντρα στον φορμαρισμένο Παναθηναϊκό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε μιλήσει πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και είχε σταθεί στην ανάγκη του να βγάλει αντίδραση η ομάδα του και είχε πει, πως σημαντικό ρόλο θα παίξουν οι επιστροφές για τον «δικέφαλο του Βορρά».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ χαρακτήρισε ήρωες τους παίκτες της ομάδας του και εξήγησε: «δεν είναι το πρώτο μας μέλημα να γυρίσουν από τα κρεβάτια του φυσικοθεραπευτηρίου μαζί με την ομάδα κατευθείαν. Πρέπει να διαχειριστούμε την κατάσταση και να τους προετοιμάσουμε κατάλληλα».

Ο Κρέσπο ο οποίο ξεπέρασε τον μυϊκό τραυματισμο που τον ταλεπορούσε αγωνίστηκε 90’ κόντρα στον Ολυμπιακό και απέδειξε το πόσο είχε λείψει. Ο Ισπανός μαζί με τον Ίνγκασον θα είναι και οι παίκτες οι οποίοι θα παραταχθούν το Σάββατο στον τελικό.

Από την άλλη ο Καντουρί και ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκαν στο τέλος του αγώνα με σκοπό να πάρουν στα πόδια τους αγωνιστικό χρόνο. Τέλος αναμένετε να μπουν σε κανονικούς ρυθμούς και οι Βιεϊρίνια και Λύρατζης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags