Facebook Pixel ΑΕΚ: "Παίρνει κεφάλια" ο Μελισσανίδης - Αυτοί στο "στόχαστρο" για το φετινό κάζο - "Σκάνε" αποχωρήσεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 09:07:00

"Παίρνει κεφάλια" ο Μελισσανίδης - Αυτοί στο "στόχαστρο" για το φετινό κάζο - "Σκάνε" αποχωρήσεις!

Sportdog Team
"Παίρνει κεφάλια" ο Μελισσανίδης - Αυτοί στο "στόχαστρο" για το φετινό κάζο - "Σκάνε" αποχωρήσεις!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αποφασισμένος να αλλάξει πράγματα και καταστάσεις μετά την φετινή αποτυχημένη χρονιά στην ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

ΑΕΚ: Μία από τις χειρότερες περιόδους της ιστορίας της βιώνει φέτος η Ένωση, μετά την αποτυχία της να εξασφαλίσει έστω την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η ήττα από τον Άρη θα φέρει σίγουρα εξελίξεις στο "κιτρινόμαυρο" στρατόπεδο, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να φέρεται αποφασισμένος να... πάρει κεφάλια, με την Sportday να αναφέρει ότι η επιλογή του ισχυρού άνδρα της ΑΕΚ να δώσει τα κλειδιά της ομάδας στον Γιάννη Παπαδόπουλου αποδείχτηκε καταστροφική για την Ένωση.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η Live Sport, οι Παναγιώτης Κονέ και Γιάννης Παπαδημητρίου βρίσκονται επίσης στο στόχαστρο και θεωρείται σίγουρο ότι τουλάχιστον ένας από τους δύο θα αποτελέσει άμεσα παρελθόν.

Για την ώρα, το μεγαλύτερο μέρος της σκληρής κριτικής επικεντρώνεται σε αυτούς τους δύο, τόσο για τις επιλογές σε πρόσωπα όσο και για την αδυναμία διαχείρισης της καθημερινότητας στην ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags