Facebook Pixel Super League: Μεγάλο όνομα σφυρίζει το αδιάφορο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Elite διαιτητής και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 10:43:00

Μεγάλο όνομα σφυρίζει το αδιάφορο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Elite διαιτητής και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Sportdog Team
Μεγάλο όνομα σφυρίζει το αδιάφορο ΑΕΚ-Ολυμπιακός - Elite διαιτητής και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Η ΚΕΔ περίμενε ότι θα υπήρχε βαθμολογικό ενδιαφέρον στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ, γι' αυτό και φέρνει κορυφαίο όνομα για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Super League: Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές για τα παιχνίδια της 10ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ (17/5, 20:00).

Ο Ντάνι Μακέλι θα διευθύνει το ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, ένας από τους κορυφαίους Ευρωπαϊους διαιτητές, ο οποίος είχε σφυρίξει και τον περσινό τελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Χέσελ Στέεγκστρα, Γιαν Ντε, 4ος ο Τζοβάρας και στο VAR ο Κέβιν Μπλομ με τον Σαμοΐλη. 

Elite διαιτητής θα σφυρίξει και στο ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός και συγκεκριμένα ο Σλοβένος Ιβάν Κρούζλιακ, ο οποίος δεν έχει βρεθεί ξανά στην Ελλάδα για εγχώριο παιχνίδι. Μαζί του θα βρίσκονται οι συμπατριώτες του Μπράνισλαβ Χάντσκο, Γιαν Πόζορ, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Μίχαλ Όσένας, με τον Ψαρρή. 

Όσο για το ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης θα το διευθύνει ο Παπαπέτρου, με βοηθούς τους Απτόσογλου, Πετρόπουλο, 4ο τον Τσακαλίδη και στο VAR τους Κουμπαράκη, Μπουξμπάουμ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags