Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ για Χουάνκαρ στον ΠΑΟ - Τι εκτίμηση υπάρχει για τον Ισπανό - "Ό,τι πει ο Γιοβάνοβιτς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 14:03:00

Ρεπορτάζ για Χουάνκαρ στον ΠΑΟ - Τι εκτίμηση υπάρχει για τον Ισπανό - "Ό,τι πει ο Γιοβάνοβιτς"

Sportdog Team
Ρεπορτάζ για Χουάνκαρ στον ΠΑΟ - Τι εκτίμηση υπάρχει για τον Ισπανό - "Ό,τι πει ο Γιοβάνοβιτς"

Ο Τάσος Νικολογιάννης μίλησε για τις υποσχέσεις που αφήνει για τη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με το εντυπωσιακό φινάλε που κάνει στη σεζόν, κάνοντας και μια εκτίμηση για ξένο άσο της ομάδας.

Παναθηναϊκός: Όραμα για έναν ακόμη καλύτερο Παναθηναϊκό στο μέλλον δημιουργεί η φετινή παρουσία της ομάδας και ειδικά οι εμφανίσεις στα playoffs, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Το πιο σημαντικό είναι πως ο κόσμος του Παναθηναϊκού με αυτόν τον προπονητή έχει όραμα και ελπίδα πως θα δει καλύτερα πράγματα. Η ομάδα έκανε playoffs πρωταθλητισμού και αντεπεξήλθε σε πίεση. Αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα, αλλά χρειάζεται και συνέχεια», τόνισε.

Για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος και τον τελικό Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είπε: «Δεν θα κάνει ροτέισον σε όλη την ομάδα ο Γιοβάνοβιτς. Θα αφήσει κάποιους παίκτες έξω, ίσως κάποιους που έχουν επιβαρυνθεί. Δεν παρατάει το ματς πρωταθλήματος, θέλει τη νίκη αλλά η αλήθεια είναι πως η προσοχή είναι κυρίως στον τελικό του Κυπέλλου. Για τον Ιωαννίδη θα δούμε τις επόμενες μέρες αν προλαβαίνει».

Τέλος, για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν είπε: «Ο Γιοβάνοβιτς θα μείνει σίγουρα και ό,τι εισηγηθεί θα γίνει. Όλα τα θέματα, μεταγραφές και ανανεώσεις, θα τρέξουν από τη Δευτέρα. Θεωρώ πολύ πιθανή την παραμονή του Χουάνκαρ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags