Facebook Pixel Sportdog.gr | "Ψήνεται" μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα διεθνή - Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 07:00:00

"Ψήνεται" μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα διεθνή - Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ!

Sportdog Team
"Ψήνεται" μεγάλη μεταγραφή για Έλληνα διεθνή - Πάνω από 5 εκατομμύρια ευρώ!

Έκανε καταπληκτική σεζόν και τα σενάρια για το μέλλον του έχουν "φουντώσει". Θα παραμείνει σε κορυφαίο σύλλογο ή θα πάρει μεταγραφή; Αυτή είναι η ρήτρα του!

 Με 4,5 εκατομμύρια λίρες (5,28 εκατομμύρια ευρώ) θα... ενεργοποιήσει η Στουτγκάρδη την οψιόν αγοράς του Ντίνου Μαυροπάνου από την Άρσεναλ, όπως αναφέρουν σήμερα ΜΜΕ σε Αγγλία και Γερμανία.

 Ο 24χρονος Έλληνας διεθνής αμυντικός, ο οποίος πέρασε τις τελευταίες δύο αγωνιστικές περιόδους ως δανεικός στη Στουτγκάρδη, θα εξασφαλίσει «μόνιμη εγκατάσταση» στη "Mercedes Benz Arena", την έδρα της γερμανικής ομάδας, η οποία από την νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Bundesliga.

 Όπως αναφέρει επίσης η ιστοσελίδα "The Athletic", η Στουτγάρδη θα καταβάλει στην Άρσεναλ 3 εκατομμύρια λίρες συν 1,5 εκατομμύρια σε μπόνους αυτό το καλοκαίρι, ενώ για τον δανεισμό είχε δώσει στους «κανονιέρηδες» 500.000 λίρες.

 Ο Μαυροπάνος εντάχθηκε στην Άρσεναλ τον Ιανουάριο του 2018 από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έχοντας παίξει μόλις εννέα ματς με τους Λονδρέζους, πέρασε το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-20 ως δανεικός στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας με τη Νυρεμβέργη, πριν «μετακομίσει» στη Στουτγάρδη το καλοκαίρι του 2020. Μαζί της έπαιξε σε 55 αγώνες, σημειώνοντας πέντε γκολ.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκτιμώμενη αξία του ανέρχεται στα 17 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με την εξειδικευμένη ιστοσελίδα transfermarkt.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξτρέμ ενός εκατομμυρίου για τον… νέο Ολυμπιακό - Τον "έκοψε" ο Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags