Facebook Pixel Άρης: Φοβερές ατάκες πρώην παίκτης του Άρη - "Ή ομάδα απέκτησε μέταλλο" - Αυτός ο MVP
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 23:21:00

Φοβερές ατάκες πρώην παίκτης του Άρη - "Ή ομάδα απέκτησε μέταλλο" - Αυτός ο MVP

Sportdog Team
Φοβερές ατάκες πρώην παίκτης του Άρη - "Ή ομάδα απέκτησε μέταλλο" - Αυτός ο MVP

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε παλαίμαχος παίκτης των Κίτρινων όπου και αναφέρθηκε στην φετινή παρουσία της ομάδας στα play off , αλλά και ποιος ήταν ο καλύτερος παίκτης του ρόστερ.

Πέτρος Πασσαλής: Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μίλησε ο βετεράνος άσος των Κιτρίνων που σχολίασε την μεγάλη νίκη του Άρη επί της ΑΕΚ και την εξασφάλιση μίας θέσεως στην Ευρώπη.

Στο 75ο λεπτό της αναμέτρησης, είχα πει ότι τελείωσε το παιχνίδι και είπα πως χρειάζεται μία μεγάλη ανατροπή. Θεωρούσα δύσκολη αυτή την ανατροπή, αυτή η νίκη όμως οδηγεί τον Άρη στην Ευρώπη, στα προκριματικά, για μία ακόμη σεζόν. Ο Άρης είχε μεγάλη αστάθεια σε πολλά παιχνίδια, είχε πρόβλημα στην δημιουργία φάσεων. Οι Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Μαντσίνι στάθηκαν σε ένα πολύ καλό επίπεδο από την αρχή της σεζόν. Μία εικόνα που δεν είχε μία λογική σε όλη την διάρκεια της σεζόν, αποτυπώθηκε στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο τελευταίο 15λεπτο της αναμέτρησης. Κέρδισε την ΑΕΚ που είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ των τελευταίων ετών.

Τώρα για το εάν αποδόθηκε δικαιοσύνη, αυτό δεν είναι το ζητούμενο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο. Το πήρε αυτό το παιχνίδι η ομάδα που το ήθελε περισσότερο. Έχουν αποκτήσει μέταλλο οι παίκτες του Άρη. Είμαι περίεργος να δω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Κάθε χρόνο γίνεται μία προσπάθεια για να διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι καλό να είναι πλήρης για να διεκδικήσει την είσοδο στους ομίλους, για να ζήσει ο κόσμος του, όμορφες βραδιές ευρωπαϊκές. Υπάρχει και το θέμα του Ντουρμισάϊ που δεν έχει ξεκαθαρίσει τι θα γίνει με τις μεταγραφές. Από τα 14 συμβόλαια που λήγουν, τι πρέπει να γίνει;

Μέσα στον Ιούνιο θα βγει η απόφαση για τον Ντουρμισάϊ, θα είναι πολύ σημαντικό να είναι θετική για τον Άρη. Τα 14 συμβόλαια είναι αρκετά μεγάλος αριθμός. Μία ανανέωση με βάση το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες αγωνίζονται στην ίδια ομάδα, αλλά δεν μπορούν να ακολουθήσουν υψηλούς ρυθμούς. Όσοι κινούνται γύρω από τον Άρη θα πρέπει να κάνουν καλές επιλογές με μικρό κόστος. Δεν ξέρουμε τι ομάδα θα δούμε την επόμενη σεζόν. Είναι κρίμα να βρίσκεται ο σύλλογος σε μία ομηρία. Είναι σημαντικό να δικαιωθεί για να γίνει ένας σωστός σχεδιασμός”.

- Ο Πάλμα που ήρθε τον περασμένο Ιανουάριο σε έπεισε; Μπορεί να είναι απαραίτητος και χρήσιμος;

Είναι μικρό το δείγμα γραφής, για να κρίνουμε ένα παίκτη 21 ετών. Δεν είναι μόνο το ταλέντο, αλλά και αρκετοί παράγοντες εξωγηπεδικοί. Πόσο συγκροτημένος είναι, πως θα αντέξει και θα αποφύγει τους πειρασμούς. Για να κάνουμε μία εκτίμηση, θα πρέπει να περιμένουμε”.

- Ποιος ήταν ο πολυτιμότερος του Άρη στα πλέι οφ;

Συνολικά είναι ο Μαντσίνι που ξεχώρισε με τις επιδόσεις του. Με την εξέλιξη και την προσπάθεια, ο Μαντσίνι ξεχώρισε με τις επιδόσεις του”, είπε ο Πέτρος Πασσαλής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags