Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - Τι είπε - Τι τους ζήτησε
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-16 20:47:00

Ατάκες... φωτιά Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - Τι τους ζήτησε

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά Λουτσέσκου στους παίκτες του ΠΑΟΚ μετά τον Ολυμπιακό - Τι τους ζήτησε

Να φτιάξει τη ψυχολογία των παικτών του Δικεφάλου του Βορρά θέλησε ο Ρουμάνος τεχνικός μετά τον αγώνα με τους Ερυθρόλευκους ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

ΠΑΟΚ: Τους αποκάλεσε “ήρωες” στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, γιατί ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των συνεχόμενων αναμετρήσεων τους τελευταίους μήνες με αποφασιστικότητα. Όσο υπερβολική και εάν ήταν η λέξη που χρησιμοποίησε ο Λουτσέσκου για τους παίκτες του, δεν την είπε δημόσια, μόνο για να...εντυπωσιάσει.

Το λέει και το πιστεύει. Θεωρεί ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν καταθέσει ψυχή, από την αρχή της σεζόν. Έχουν αγωνιστεί σε 57 επίσημα παιχνίδια και ο...λογαριασμός θα κλείσει στα 59. Τρομερή αριθμητική επίδοση για τα δεδομένα μίας ομάδας που συμμετέχει στο ελληνικό πρωτάθλημα (ως βάση). Έφθασε όμως στον τελικό του Κυπέλλου και έκανε μία λαμπρή πορεία στην Ευρώπη.

Ο Λουτσέσκου για να “φτιάξει” τους παίκτες του, εν όψει των δύο τελικών, μετά το τέλος του αγώνα στο Καραϊσκάκη, τους έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και την ανταπόκριση και πρόσθεσε: “Έχετε δώσει το 200% των δυνατοτήτων σας και πρέπει να το δώσετε ξανά στους δύο τελικούς που απομένουν. 200% έως το τέλος. Είστε ψυχάρες, καταθέτετε ψυχή και πάθος σε κάθε παιχνίδι”. 

Στις δηλώσεις του μίλησε και για “ήρωες”, καθώς αναγνωρίζει πως ο ΠΑΟΚ σε σύγκριση με τις υπόλοιπες ομάδες, έχει δώσει 15-16 παιχνίδια περισσότερα από την αρχή της σεζόν. Μόνο ο Ολυμπιακός θα “κλείσει” την σεζόν με τρία ματς λιγότερα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ρουμάνος προπονητής λοιπόν, επιβράβευσε τους πρωταγωνιστές και τους προέτρεψε να ανταποκριθούν με τον ίδιο τρόπο τις επόμενες ημέρες. Και η δεύτερη θέση και το Κύπελλο, αποτελούν ξεκάθαρο στόχο. Για αυτό, τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό χαρακτηρίζονται ως τελικοί.

Πηγή: Metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags