Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηνακός: Rotation και... δεύτερα από Γιοβάνοβιτς - Εννιά αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-17 19:07:00

Rotation και... δεύτερα από Γιοβάνοβιτς - Εννιά αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Rotation και... δεύτερα από Γιοβάνοβιτς - Εννιά αλλαγές στην 11άδα του Παναθηναϊκού με ΠΑΟΚ!

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές του Σέρβου προπονητή, ο οποίος επιλέγει την αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με στόχο να ξεκουράσει παίκτες ενόψει του τελικού Κυπέλλου (21/5).

ΠΑΟΚ - Παναθηνακός: Εκτεταμένο rotation κάνει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, παρατάσσοντας τον Παναθηναϊκό με εννιά αλλαγές στη βασική ενδεκάδα.

Συγκεκριμένα, ο Σέρβος τεχνικός αφήνει εκτός τους Μπρινιόλι, Βέλεθ, Κώτσιρα, Χουάνκαρ,Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Μακέντα, Αϊτόρ και Παλάσιος, σε σχέση με το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 3-4-2-1 του Παναθηναϊκού, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Διούδης, στην άμυνα θα αγωνιστούν οι Σένκεφελντ, Κουρμπέλης και Σάρλια. Στα αριστερά θα βρίσκεται ο Χατζηθεοδωρίδης και στα δεξιά ο Γκατσίνοβιτς. Από την άλλη την δυάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Αλεξανδρόπουλος - Μαουρίσιο ενώ στην τριάδα της επίθεσης θα είναι οι Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ και Καρλίτος.

Συνοπτικά η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Διούδης, Σάρλια, Σένκεφελντ, Κουρμπέλης, Γκατσίνοβιτς, Χατζηθεοδωρίδης, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης, Καρλίτος.

Στον πάγκο: Μπρινιόλι, Παλάσιος, Αϊτόρ, Χουάνκαρ, Βαγιαννίδης, Κώτσιρας, Πούγγουρας, Μακέντα, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγδαίες εξελίξεις στον Παναθηναϊκό - Τεράστιος ο αναβρασμός - Ανοικτό το ενδεχόμενο για διαγραφή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags