Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Αποφασισμένος για απαντήσεις ο Μέσι - Γιατί τον επικρίνουν - Νέες φήμες για το μέλλον του
| 2022-05-19 05:05:00

Αποφασισμένος για απαντήσεις ο Μέσι - Γιατί τον επικρίνουν - Νέες φήμες για το μέλλον του

Sportdog Team
Αποφασισμένος για απαντήσεις ο Μέσι - Γιατί τον επικρίνουν - Νέες φήμες για το μέλλον του

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν, με τον διάσημο Αργεντινό να περνά στο Παρίσι, μια χρονιά γεμάτη συναισθήματα.

Λιονέλ Μέσι: Έκπληκτος και λυπημένος που έφυγε χωρίς να θέλει από τους «μπλαουγκράνα», ο «ψύλλος» προσπάθησε να προσαρμοσθεί στην νέα πραγματικότητα, μετά από 20 και πλέον, χρόνια στην Βαρκελώνη.

Ίσως αυτή η δυσκολία στην προσαρμογή, ίσως η ηλικία, ίσως η προσπάθεια να... ισορροπήσει ψυχολογικά, μείωσαν αισθητά την απόδοση του «Pulga», ο οποίος έχει σημειώσει 11 γκολ κι έχει μοιράσει 13 ασίστ σε 33 συμμετοχές, προκαλώντας την έντονη κριτική ειδικών και μη.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μέσι δεν σκοπεύει να φύγει από το Παρίσι πριν το τέλος του συμβολαίου του (2023). Και οι τελευταίες φήμες που αφορούν στο μέλλον του, κάνουν λόγο για πιθανή μεταγραφή στο MLS και στην Ιντερ Μαϊάμι, το μεθεπόμενο καλοκαίρι, ενώ σε λίγους μήνες, αναμένεται να εξαοράσει το 35% των μετοχών του συλλόγου της Φλόριντα από τον Ντέιβιντ Μπέκαμ. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες διαψεύσθηκαν γρήγορα από το περιβάλλον του.

Και σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L'Équipe», ο Μέσι σκοπεύει να απαντήσει μέσα στο γήπεδο στους επικριτές του. Οντας από την αρχή της καριέρας του, ο κύριος μοχλός της ομάδας του, ο Μέσι δυσκολεύθηκε να ενταχθεί στο νέο του περιβάλλον, αλλά σκοπεύει να δώσει απαντήσεις. Καλύτερα ενσωματωμένος στα αποδυτήρια, ο Μέσι έχει «κτίσει» ισχυρούς δεσμούς με τους Μάρκο Βεράτι και Κιλιάν Μπαπέ.

Γνωρίζοντας ότι έπρεπε να αλλάξει ρόλο και να γίνει... λιγότερο σκόρερ και περισσότερο πασαδόρος, ο Αργεντινός άσος, έχει μόνο μία... εμμονή, που δεν είναι άλλη από την κατάκτηση του Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν. Και πλέον, αυτό που μένει να διαπιστωθεί, είναι εάν ο -για πολλούς- κορυφαίος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, θα καταφέρει να απαντήσει στους επικριτές του μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags