Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Εκτός ομάδας ο Μακέντα στον Παναθηναϊκό"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 14:47:00

"Εκτός ομάδας ο Μακέντα στον Παναθηναϊκό"

Sportdog Team
"Εκτός ομάδας ο Μακέντα στον Παναθηναϊκό"

Τι συμβαίνει με τον Ιταλό επιθετικό και οι εξελίξεις για το γηπεδικό.

Ο ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, Λάμπρος Γκαραγκάνης, μίλησε στον αέρα του Over fm για την κόκκινη κάρτα του Φεντερίκο Μακέντα και το μέλλον του στην ομάδα και το ντόμινο εξελίξεων μετά την ένσταση των 59 μελών.

Πολλά προβλήματα έχουν μαζευτεί στον Παναθηναϊκό τις τελευταίες μέρες ενόψει τελικού. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Φεντερίκο Μακέντα έκανε μια απερίσκεπτη κίνηση και πήρε την δεύτερη κίτρινη κάρτα μέσα σε δυο λεπτά. Η κίνηση αυτή δείχνει ότι είναι ξένο σώμα στην ομάδα και δεν θέλει να συνεχίσει. Από την άλλη όμως ο Γιοβάνοβιτς τον «πέταξε» στο ματς στο 75′ δείχνοντας πως τον υπολογίζει για τον τελικό. Δεν έχει και πολλές επιλογές στην επίθεση οπότε δεν μπορεί να κάνει «διακρίσεις».

Το θέμα όμως με τον Φεντερίκο Μακέντα είναι πως έχει συμβόλαιο ακόμη και δεν πρόκειται να βρει μεταγραφή μετά την φετινή χρονιά εκτός και αν ενδιαφερθεί κάποια ομάδα από την Σ.Αραβία.

Τα προβλήματα όμως δεν σταματούν εκεί για την ομάδα του Παναθηναϊκού. Μετά την «προσβολή» της απόφασης της ψηφοφορίας από τα 59 μέλη του ερασιτέχνη έρχεται ντόμινο εξελίξεων. Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του Παναιθηναϊκού, Λάμπρο Γκαραγκάνη, από το πρωί γίνεται συνάντηση ανάμεσα στον δήμαρχο της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη, τον κ.  Μαλακατέ και τα νομικά τους επιτελεία ώστε να βρεθεί λύση άμεσα.

Τα προβλήματα όμως μέρα με την μέρα θα πληθαίνουν. Μέχρι τον Μάρτιο του 2023 (στην καλύτερη περίπτωση) ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να υπογράψει καμία σύμβαση. Αυτό θα φέρει από γκρίνια εως και νομικές συνέπειες όπως για παράδειγμα αλλαγή του ποσού των οικοδομικών υλικών. Μπορεί να ακούγεται λίγο αυτό αλλά μπορεί να αποβεί «μοιραίο» για την κατασκευή του έργου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags