Facebook Pixel ΟΑΚΑ: Μεταμεσονύκτια "βόμβα" από ΟΑΚΑ βάζει... φωτιά στον τελικό - "Δεν υπάρχει συμφωνία με ΕΠΟ"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 00:14:00

Μεταμεσονύκτια "βόμβα" από ΟΑΚΑ βάζει... φωτιά στον τελικό - "Δεν υπάρχει συμφωνία με ΕΠΟ"

Sportdog Team
Μεταμεσονύκτια "βόμβα" από ΟΑΚΑ βάζει... φωτιά στον τελικό - "Δεν υπάρχει συμφωνία με ΕΠΟ"

Μπορεί λίγες ώρες νωρίτερα η ελληνική Ομοσπονδία να εξέδωσε ανακοίνωση που να αναφέρει ότι το πρόβλημα με το ΟΑΚΑ είχε διευθετηθεί, όμως η διοίκηση του γηπέδου εξέδωσε ανακοίνωση τινάζοντας τα πάντα στον... αέρα.

ΟΑΚΑ: "Βόμβα" από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου μόλις τρεις μέρες πριν τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό που μέσω ανακοίνωσης ενημερώνει ότι δεν υπάρχει συμφωνία με την ΕΠΟ, αλλά σύμβαση μόνο με υπογραφή της Oμοσπονδίας.

«Η Διοίκηση του Ολυμπιακού Σταδίου διαψεύδει κατηγορηματικά τις διαρροές της ΕΠΟ περί υπογραφής της απαραίτητης Σύμβασης για τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αποστολή από την ΕΠΟ Σύμβασης, υπογεγραμμένης μόνο από την πλευρά της, η οποία Σύμβαση δεν πληροί τις αναγκαίες προδιαγραφές, δεν συνιστά συμφωνία, αλλά μονομερή και κατακριτέα πράξη.

Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ έχει δηλώσει κατηγορηματικά ότι στη διασφάλιση της ασφάλειας των δεκάδων χιλιάδων φιλάθλων και της Εγκατάστασης δεν χωρούν εκπτώσεις και ως εκ τούτου το ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΡΙΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ, το οποίο εξακολουθεί να αρνείται η ΕΠΟ, παρότι διοργανώτρια του Τελικού, είναι μονόδρομος»
, αναφέρει η ανακοίνωση του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags