Facebook Pixel Άρης: Βάζει... φωτιές για Άρη γνωστός νομικός - " Γελοία η υπόθεση του Παλαθουέλος όταν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 21:19:00

Βάζει... φωτιές για Άρη γνωστός νομικός - " Γελοία η υπόθεση του Παλαθουέλος όταν..."

Sportdog Team
Βάζει... φωτιές για Άρη γνωστός νομικός - " Γελοία η υπόθεση του Παλαθουέλος όταν..."

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε γνωστός δικηγόρος όπου και αναφέρθηκε στην υπόθεση της έφεσης στην αδειοδότηση των Κίτρινων για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις από την ΕΠΟ.

Γιώργος Παναγόπουλος: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την υπόθεση του Ρούμπεν Παλαθουέλος που οδήγησε στην έφεση του Βασίλη Σαράκη για την ευρωπαϊκή αδειοδότηση του Άρη. Παράλληλα μίλησε και για τη διαφορετική αντιμετώπιση στην οποία τυγχάνουν οι Έλληνες ποδοσφαιριστές.

«Εμείς δεν έχουμε σχέση με το εξώδικο. Υποβάλλαμε καταγγελίες μέχρι τις 31/12 και επαναληπτικές καταγγελίες πριν τις 30/3. Τις γνωστοποιήσαμε στην επιτροπή που προΐσταται ο κ Σαράκης. Δεν καλούν ποδοσφαιριστές αλλά δεν κοινοποιούν και τις αποφάσεις. Ο Άρης έχει δίκιο, είναι γελοία η υπόθεση του Παλαθουέλος για 58.000 ευρώ όταν υπάρχει αυτή του Οριόλ που του χρωστάει 1,2 εκατομμύρια. Έχουν καταπατήσει τον κανονισμό. Ο Άρης θα έπρεπε να καταδικαστεί για όλους τους Έλληνες ποδοσφαιριστές στους οποίους χρωστάει.

Αποβάλλανε τον Ιωνικό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι ο μόνος που δεν χρωστάει. Όλοι αυτοί οι Έλληνες ήταν συμπαίκτες του Παλαθουέλος. Οι ξένοι πληρώθηκαν οι Έλληνες όχι. Καλώς θα φτάσει σητών Ευρώπη όπου έχουμε προσφύγει και να δουν πως γίνονται οι αδειοδοτήσεις στην Ελλάδα. Είναι γελοία αυτά, οι Έλληνες αντιμετωπίζονται σαν αποπαίδια. Έρχεται ο Μπέος και βρέθηκε ένας άνθρωπος να ζητήσει τι γίνεται με τους φακέλους. Έρχεται ο Καρυπίδης και δίνει 3,5 εκατομμύρια σε οφειλές. Πώς τα δικαιολογεί λογιστικά;», είπε ο Γιώργος Παναγόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags