Facebook Pixel Άρης: Αυτοί οι παίκτες του Άρη τράβηξαν... κουπί στο πρωτάθλημα - "Δίκαιη η βαθμολογία"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-19 22:46:00

Αυτοί οι παίκτες του Άρη τράβηξαν... κουπί στο πρωτάθλημα - "Δίκαιη η βαθμολογία"

Sportdog Team
Αυτοί οι παίκτες του Άρη τράβηξαν... κουπί στο πρωτάθλημα - "Δίκαιη η βαθμολογία"

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε πρώην παίκτης των Κίτρινων όπου αναφέρθηκε στην φετινή εικόνα της ομάδας και στην θέση που κατέκτησε στην Super League.

Δημήτρης Διαμαντόπουλος: Στο Metropolis 95,5 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη όπου και αναφέρθηκε στην φετινή σεζόν των Κίτρινων, αλλά και στον... κύκλο που φαίνεται να κλείνει στο εσωτερικό της ομάδας.

«Είχα ένα χρόνο συμβόλαιο, είναι ακόμη νωρίς. Εχουν γίνει κάποιες συζητήσεις, αλλά είναι όλα προφορικά» είπε αρχικά και συνέχισε: «Στο τέλος της ημέρας θεωρώ ότι είναι δίκαιη η βαθμολογία. Ήταν ένας μαραθώνιος, ένα μεγάλο πρωτάθλημα και νομίζω ότι η βαθμολογία αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα. Μπορεί να σου έρθει σε ένα ματς ένα γκολ στο 90', σε ένα άλλο να στο πάρει. Το θέμα είναι τι δουλειά κάνεις

Για το κλείσιμο ενός κύκλου στον Άρη: «Και εγώ έχω την ίδια αίσθηση. Οπως γνωρίζω την ομάδα, αυτό αντιλαμβάνομαι. Πιο εύκολη για ανανέωση θα είναι η υπόθεση του Ματίγια. Εχει δύσκολες περιπτώσεις, είτε λόγω ηλικίας, είτε γιατί κάποια παιδιά θα θελήσουν να εξαργυρώσουν τις εμφανίσεις. Περιμένω μεγάλη ανανέωση. Κάθε χρόνο ερχόταν παίκτες, αλλά ο Γκάμα και ο Κουέστα τραβούσαν το... κάρο. Η κάθε μέρα τους στην προπόνηση ήταν σαν τελευταία. Εκαναν δουλειά από πριν στο γυμναστήριο, ήταν στο 100%. Μόνο έτσι μπορείς να είσαι ψηλά. Γι' αυτό και ο Άρης αυτό το διάστημα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Για ένα μικρό κλικ του έλειπε το κάτι παραπάνω, που ήταν ο τελικός κυπέλλου.»

Για το ρίσκο να χτίσει κάτι από την αρχή: «Είναι ένα μεγάλο ρίσκο, αλλά σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να μείνει κάποιος κορμός. 3-4 έμπειροι που έχουν κάποια χρόνια ακόμη μπροστά τους πρέπει να τους κρατήσεις, να βάλουν στο κλίμα τους επόμενους. Ο Δεληζήσης δεν είναι σε φάση να αγωνίζεται 90λεπτα, αλλά πρέπει να είναι εκεί να βοηθάει την ομάδα και τους νέους ποδοσφαιριστές. Δεν θα πρέπει να λιθοβοληθούν από την αρχή», είπε ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags