Facebook Pixel ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚτσήδες για τελικό - "Τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας - Δώστε τα όλα για το Κύπελλο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 00:10:00

ΠΑΟΚτσήδες για τελικό: "Τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας - Δώστε τα όλα για το Κύπελλο"

Sportdog Team
ΠΑΟΚτσήδες για τελικό: "Τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας - Δώστε τα όλα για το Κύπελλο"

Ανακοίνωση από τους οργανωμένους του Δικεφάλου για τον τελικό του Σαββάτου (21/5, 20:00) με τον Παναθηναϊκό.

ΠΑΟΚ: Το δικό τους μήνυμα προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ έστειλαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Δικεφάλου, μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των ΣΦ ΠΑΟΚ αναφέρει:

"Παρά τις τελευταίες άσχημες εμφανίσεις της ομάδας, η ομάδα κατάφερε να επικρατήσει επί του Παναθηναϊκού και να εξασφαλίσει τη 2η θέση του πρωταθλήματος. Πλέον ο μοναδικός στόχος και ο πιο σημαντικός φυσικά με βάση του πως εξελίχθηκε η χρονιά είναι η κατάκτηση του κυπέλλου.

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος και παρά το γεγονός πως πάντα ο ΠΑΟΚ παίζει τους τελικούς στην Αθήνα με το ποκ και ποτέ στη βόρεια Ελλάδα, κατεβαίνουμε τρελαμένοι για το 5/5 μέσα στο σπίτι σας. Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ όντας με διαφορά ο πιο ταξιδιάρικος λαός στην Ελλάδα θα κάνει το καθήκον του και θα κάνει μια ακόμη απόβαση το Σάββατο το βράδυ στην Αθήνα.

Θέλουμε να τονίσουμε ότι είμαστε δίπλα στην ομάδα και τους ζητάμε να δώσουν το 1000% σε αυτό το τελευταίο ματς, σε αυτή τη δύσκολη σεζόν και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί το 9ο κύπελλο στην ιστορία μας. Σε όλη τη ζωή μου τρελαμένος ΠΑΟΚΑΡΑ ως το τέλος.

Υ.Γ: Το κύπελλο εμείς ή εμείς".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags