Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Μπαμ" με πρώην του Ολυμπιακού ψάχνει ο ΠΑΟ - Φοβερή σεζόν φέτος στη Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 09:07:00

"Μπαμ" με πρώην του Ολυμπιακού ψάχνει ο ΠΑΟ - Φοβερή σεζόν φέτος στη Super League!

Sportdog Team
"Μπαμ" με πρώην του Ολυμπιακού ψάχνει ο ΠΑΟ - Φοβερή σεζόν φέτος στη Super League!

Οι Πράσινοι έχουν κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές για να δουν αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να κάνουν την κίνησή τους.

Παναθηναϊκός: Μπορεί όλος ο οργανισμός του Τριφυλλιού να ασχολείται με τον αυριανό (21/5, 20:00) τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν "τρέχει" στο background και ήδη έχουν ακουστεί τα πρώτα ονόματα.

Ένα από αυτά, είναι του Πραξιτέλη Βούρου του ΟΦΗ, ο οποίος είδε το συμβόλαιό του να ανανεώνεται αυτόματα για έναν ακόμα χρόνο με τους Κρητικούς, καθώς έπιασε έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών φέτος, που ήταν όρος στο deal που είχε υπογράψει το 2020.

Έτσι, ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού δεσμεύεται για ένα ακόμα έτος με τον ΟΦΗ, ωστόσο ο Παναθηναϊκός έχει κάνει τις πρώτες διερευνητικές επαφές τόσο με τον παίκτη, όσο και με την ομάδα του και μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα εντείνει τις συζητήσεις για την απόκτησή του.

Οι Πράσινοι είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν ένα χρηματικό ποσό, αλλά και κάποιους απ' τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ενώ σίγουρα θα παίξει ρόλο και η καλή σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις διοικήσεις των δύο ομάδων. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags