Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Αυτή είναι η πρόταση Μαρινάκη σε Ελ Αραμπί - Αποφάσισε ο Κονσεϊσάο για Σεμέδο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 14:55:00

"Αυτή είναι η πρόταση Μαρινάκη σε Ελ Αραμπί - Αποφάσισε ο Κονσεϊσάο για Σεμέδο"

Sportdog Team
"Αυτή είναι η πρόταση Μαρινάκη σε Ελ Αραμπί - Αποφάσισε ο Κονσεϊσάο για Σεμέδο"

Στις δύο εκκρεμότητες του Ολυμπιακού αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Η πρόταση στον Ελ Αραμπί για νέο συμβόλαιο και το μέλλον του Σεμέδο.

Περί Ελ Αραμπί και Σεμέδο… Ο Κώστας Νικολακόπουλος αναφέρθηκε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στα δύο συγκεκριμένα θέματα από το «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού, τα οποία ενδιαφέρουν πολύ. Επισημαίνοντας ότι στον Μαροκινό επιθετικό δίνουν 2 εκατ. ευρώ ετησίως οι Πειραιώτες, χαρακτηρίζοντας καλή την προσφορά, με την υποσημείωση ότι «θα πρέπει να περιμένουμε την απάντηση». Διότι, είναι βέβαιο ότι εξετάζει πιο μεγάλες προσφορές από Αραβία.

Θυμίζουμε, πως την συγκεκριμένη πρόταση έχει αποκαλύψει η στήλη boxtobox στο Sportdog.gr εδώ και καιρό, όπως σας έχουμε ενημερώσει και για τα... τρελά λεφτά που έδιναν από το Κατάρ!

Για την υπόθεση του Πορτογάλου στόπερ, ανέφερε ότι προκύπτει τα τελευταία 24ωρα από το ρεπορτάζ της Πόρτο, επιθυμία του Σέρτζιο Κονσεϊσάο να τον κρατήσει στους «δράκους», παρότι το χρησιμοποίησε ελάχιστα από τον Ιανουάριο και μετά, όταν τον απέκτησε δανεικό.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags