Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Ξέσπασμα Βιεϊρίνια - "Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο - Συγνώμη από τον κόσμο" - Μήνυμα σε Σαββίδη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 01:15:00

Ξέσπασμα Βιεϊρίνια: "Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο - Συγνώμη από τον κόσμο" - Μήνυμα σε Σαββίδη

Sportdog Team
Ξέσπασμα Βιεϊρίνια: "Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο - Συγνώμη από τον κόσμο" - Μήνυμα σε Σαββίδη

Ο Πορτογάλος άσος μίλησε για τη φάση του πέναλτι υπέρ του Τριφυλλιού, για τις ευκαιρίες του Δικεφάλου, αλλά και για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό με 1-0 στον τελικό Κυπέλλου, με τους «ασπρόμαυρους» να έχουν έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα, κάτι που αντικατοπτρίζεται και από τις δηλώσεις του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

«Ο διαιτητής τα έκανε μπάχαλο... Δεν κρατάω τίποτα από το παιχνίδι», σημείωσε αρχικά ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

 Για να συνεχίσει:«Μόνο την αντίδραση που κάναμε στο δεύτερο ημίχρονο, αν βγάλουμε το πέναλτι τις καλύτερες φάσεις τις είχαμε εμείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω κάτι για τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Παναθηναϊκό. Αλλά όπως έχω πει, τους τελικούς δεν τους παίζουμε, τους κερδίζουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά, φανερά εκνευρισμένος.

Παράλληλα ο Πορτογάλος ζήτησε συγγνώμη από του φιλάθλους των «ασπρόμαυρων», δίνοντας ωστόσο υπόσχεση, πως η ομάδα του θα χαρίσει περισσότερες χαρές: «Ξέρουμε τι χρειάζεται για την επόμενη σεζόν ώστε να τη βγάλουμε και πάλι με 60 ματς. Θέλαμε να είμαστε πιο ξεκούραστοι, αλλά αυτή είναι η δουλειά μας. Θέλω να πω ένα συγγνώμη στον κόσμο, παλέψαμε μέχρι τέλους αλλά δεν μπορέσαμε. Θα τους δώσουμε περισσότερες χαρές. Ήρθαμε να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε φέτος, θα προσπαθήσουμε του χρόνου».

Στο τέλος αναφέρθηκε στο συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως η κόρη του έχει σχολείο μέχρι τα μέσα του Ιουνίου, περιμένοντας επί της ουσίας τον Δικέφαλο να τον καλέσει για να συζητήσουν: «Περιμένω για την ανανέωση. Δεν έχω κάτι. Η κόρη μου έχει σχολείο έως 15 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη θα είμαι, οπότε μέχρι τότε...»

 

 
Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-0 |HIGHLIGHTS|" itemprop="name" />

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags