Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τρίζει" η θέση του Λαλά - Μπάκαρο από Σίτι "κοιτάζουν" Μαρτίνς και Μοντεστό - Πάνε για κίνηση ματ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-22 11:40:00

"Τρίζει" η θέση του Λαλά - Μπάκαρο από Σίτι "κοιτάζουν" Μαρτίνς και Μοντεστό - Πάνε για κίνηση ματ!

Sportdog Team
"Τρίζει" η θέση του Λαλά - Μπάκαρο από Σίτι "κοιτάζουν" Μαρτίνς και Μοντεστό - Πάνε για κίνηση ματ!

Ο Ολυμπιακός εξετάζει μια πολύ καλή, αλλά δύσκολη περίπτωση, καθώς δεν έχει μείνει ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του Κένι Λαλά την φετινή σεζόν.

Ολυμπιακός: Η ενίσχυση στα άκρα της άμυνας είναι μία από τις μεταγραφικές προτεραιότητες των Ερυθρόλευκων για τη νέα σεζόν, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Φρανσουά Μοντεστό να έχουν ξεχωρίσει ήδη μια πολύ καλή περίπτωση.

Όπως γράφει σήμερα το "Φως των Σπορ", στο "στόχαστρο" φέρεται να βρίσκεται ο Γιάν Κόουτο, που ανήκει στην Μάντσεστερ Σίτι και φέτος έπαιξε ως δανεικός στην Μπράγκα, με την οποία μέτρησε 42 συμμετοχές με 1 γκολ και 4 ασίστ.

Ο Βραζιλιανοπορτογάλος μπακ επιστρέφει από την Πορτογαλία στη Σίτι, όμως και εκεί φαίνεται πως δεν υπολογίζεται από τον Πεπ Γκουαρντιόλα και η ομάδα του Μάντσεστερ φαίνεται ότι θα ψαχτεί για να τον παραχωρήσει είτε ως δανεικό, είτε με τη μορφή συνιδιοκτησίας με άλλη ομάδα.

Ο 20χρονος δεξιός μπακ είναι ψηλά στη λίστα του Μαρτίνς και του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ το ίδιο ρεπορτάζ προσθέτει πως οι συζητήσεις ανάμεσα στη Σίτι και τον εκπρόσωπο του παίκτη έχουν φουντώσει αυτές τις μέρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags