Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Βόμβα" για ΠΑΟΚ και σπουδαίο Ευρωπαίο επιθετικό - Το δήλωσε ο μάνατζέρ του!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 00:05:00

"Βόμβα" για ΠΑΟΚ και σπουδαίο Ευρωπαίο επιθετικό - Το δήλωσε ο μάνατζέρ του!

Sportdog Team
"Βόμβα" για ΠΑΟΚ και σπουδαίο Ευρωπαίο επιθετικό - Το δήλωσε ο μάνατζέρ του!

Από τα πλέον επίσημα χείλη βγήκε είδηση για το ρεπορτάζ του Δικεφάλου του Βορρά. Ο διάσημος μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ ανοίγει την... πόρτα για μια μεταγραφή ικανή να προκαλέσει αίσθηση.

Ο Ντμίτρι Σέλουκ συνέδεσε τον Αρτέμ Τζιούμπα με μεταγραφή στην Ελλάδα, τονίζοντας πως ο ΠΑΟΚ είναι η ιδανική επιλογή για τον Ρώσο επιθετικό!

Ο διάσημος μάνατζερ και εκπρόσωπος του Τζιούμπα έριξε τη... βόμβα μιλώντας σε ρωσικά ΜΜΕ για το μέλλον του πελάτη του έπειτα από την οριστική αποχώρησή του από τη Ζενίτ.

«Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή;» σπεύδοντας στη συνέχεια να απαντήσει σε ερώτηση αν ο παίκτης μπορεί να βρει συμβόλαιο λόγο μικρότερο από το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο. 

«Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Στην Ελλάδα πληρώνουν ένα με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα», επισήμανε.

Στις δηλώσεις του ο Σέλουκ απέκλεισε το ενδεχόμενο ο Τζιούμπα να μετακομίσει σε άλλη ρωσική ομάδα, ενώ τόνισε πως ο Ερυθρός Αστέρας και η Φερεντσβάρος δεν έχουν την οικονομική επιφάνεια να καλύψουν το κασέ του υψηλόσωμου σέντερ φορ.

Ο Αρτέμ Τζιούμπα είναι 33 ετών, βλέπει τον κόσμο από τα 197 εκατοστά και έχει δώσει τα διαπιστευτήρια στα γήπεδα της Ρωσίας και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την τελευταία 15ετία. Ενδεικτικό της αξίας του είναι πως μετρά 85 γκολ σε 181 αγώνες με τη Ζενίτ στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά και 30 γκολ σε 55 συμμετοχές με την εθνική Ρωσίας. Τρία εξ αυτών σημειώθηκαν στο Μουντιάλ του 2018, όπου ο Τζιούμπα αποτέλεσε έναν από τους κορυφαίους σε απόδοση επιθετικούς της διοργάνωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανακοίνωσε την απόφασή του ο Πασχαλάκης - Η... πίκρα για ΠΑΟΚ και η ατάκα για Σαββίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags