Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έβγαλε είδηση για βασικό ξένο του ΠΑΟ ο Νικολογιάννης - "Δεν βλέπω εύκολο να μείνει..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-23 11:25:00

Έβγαλε είδηση για βασικό ξένο του ΠΑΟ ο Νικολογιάννης - "Δεν βλέπω εύκολο να μείνει..."

Sportdog Team
Έβγαλε είδηση για βασικό ξένο του ΠΑΟ ο Νικολογιάννης - "Δεν βλέπω εύκολο να μείνει..."

Ο ρεπόρτερ του Τριφυλλιού μίλησε για την επόμενη μέρα στην ομάδα και αναφέρθηκε στους παίκτες που αναμένεται να αποχωρήσουν ή να αποκτηθούν.

Παναθηναϊκός: Με το μυαλό στην ευρωπαϊκή επιστροφή του Παναθηναϊκού βρίσκονται άπαντες στην ομάδα, έχοντας κυκλώσει τα παιχνίδια του Europa Conference League για… ευνόητους λόγους, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να φτιάξει μια ανταγωνιστική ομάδα και τη νέα σεζόν. Είναι πολύ σημαντικός ο τρίτος προκριματικός γύρος, εκεί θα πέσει όλο το βάρος στον Παναθηναϊκό. Κέρδισε έναν γύρο η ομάδα και ίσως πάει αργότερα η έναρξη της προετοιμασίας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο Νικολογιάννης αποκάλυψε ότι μέσα στην εβδομάδα θα έρθει η UEFA για να κάνει αυτοψία στην Λεωφόρο, το πρώτο ευρωπαϊκό ματς του Παναθηναϊκού θα διεξαχθεί εκεί και αν γίνουν τα απαραίτητα βελτιωτικά έργα θα δώσει και τα άλλα παιχνίδια, εφόσον περάσει.

Τέλος, αναφέρθηκε και στα ανοιχτά θέματα των ποδοσφαιριστών, κάνοντας ειδική μνεία στους Γκατσίνοβιτς, Μαουρίτσιο και Βιτάλ, σημείωσε ότι καλό θα ήταν οι Πράσινοι να μην κάνουν ριζικές αλλαγές στην μεσαία γραμμή τους, ενώ τόνισε ότι ένας εκ των Καρλίτος ή Μακέντα, θα αποχωρήσει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags