Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φοβερές καταγγελίες για τον τελικό - "Χτυπούσαν κόσμο τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια - Αδιάβαστη η ΕΛ.ΑΣ"
| 2022-05-23 16:48:00

Φοβερές καταγγελίες για τον τελικό - "Χτυπούσαν κόσμο τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια - Αδιάβαστη η ΕΛ.ΑΣ"

Sportdog Team
Φοβερές καταγγελίες για τον τελικό - "Χτυπούσαν κόσμο τα ΜΑΤ στα αποδυτήρια - Αδιάβαστη η ΕΛ.ΑΣ"

Συνέντευξη σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής και παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου όπου προχώρησε σε πολύ σοβαρές κατηγορίες όσον αφορά την στάση της αστυνομίας.

Σταύρος Σαρηγιαννίδης: Για τη διαιτησία του Λαόθ και τα τεκταινόμενα του τελικού μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χαλκιδικής και παρατηρητής του τελικού Κυπέλλου στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

«Έγιναν λάθη από την πλευρά της αστυνομίας ως προς τον έλεγχο μέσα στο γήπεδο. Η μεταφορά δεν είχε προβλήματα. Κύλησαν ομαλά. Είχαμε λάβει διαβεβαίωση ότι θα υπάρχει αυστηρή αστυνόμευση. Μέσα στο γήπεδο, στις κερκίδες στο γήπεδο, δεν υπήρχε. Πιάστηκε αδιάβαστη η αστυνομία. Κάτι που με εντυπωσίασε ήταν η παρουσία των ΜΑΤ μέσα στο χώρο των αποδυτηρίων. Δεν υπήρχε λόγος να είναι εκεί. Έγιναν κάποια πράγματα έξω από την αίθουσα των διαιτητών ανάμεσα σε παράγοντες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού. Τα ΜΑΤ πήραν εντολή να πάνε έξω από το γραφείο των διαιτητών. Δεν υπήρχε κίνδυνος για τους διαιτητές. Θα μπορούσαν να αποφευχθούν πιστεύω κάποια πράγματα».

Για τις διαμαρτυρίες για το πέναλτι: «Πήγαν άνθρωποι έξω από την αίθουσα των διαιτητών. Ο Γκαγκάτσης, τον οποίο γνωρίζω, δούλεψε νυχθημερόν για να πάνε όλα καλά. Είναι αδιανόητο να δημιουργήσει επεισόδιο. Αν είναι δυνατόν να θέλει να δημιουργήσει πρόβλημα στην ίδια του την ομάδα. Είχα μια απόσταση από εκεί που γινόταν το επεισόδιο. Όταν δόθηκε η εντολή και πήγαν τα ΜΑΤ στο χώρο εκείνο. Είδα να χτυπάνε με τα γκλοπς αλλά δεν μπορούσα να δω καθαρά ποιον ήταν. Είδα, πάντως, τους Γκαγκάτση, Φιλιππούση και παρατηρητή που προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πράγματα. Δεν πίστευα ποτέ οτι θα γινόταν αυτό. Δεν υπάρχει λόγος να ρίχνουμε δακρυγόνα και να ταλαιπωρείται ο κόσμος. Να ξέρουμε πρόσωπα και καταστάσεις. Είδα αστυνομία να κάνει υπερβολική χρήση βίας. Για ποιο λόγο ήταν τα ΜΑΤ εκεί; Ποιος κόσμος βρισκόταν μέσα στα αποδυτήρια; Μετά από κάποια λεπτά δόθηκε εντολή να οπισθοχωρήσουν και έκαναν πίσω. Ζητήσαμε εξηγήσεις και έδιναν ο ένας τον άλλον. Δεν περίμενα να συναντήσω έναν τέτοιο γεγονός στο γήπεδο».

Για τη διακοπή λόγω δακρυγόνων: «Τη δεύτερη διακοπή την είδατε από την τηλεόραση. Αυτό το παιχνίδι Έλληνας διαιτητής δεν θα μπορούσε να το τελειώσει. Ευτυχώς που ήταν ξένος διαιτητής και έμπειρος στο κομμάτι αυτό. Ήταν μεγάλη η διακοπή που έγινε, έτσι έκρινε ο διαιτητής όμως».

Για την παρουσία καμερών: «Είχαμε λάβει τη διαβεβαίωση ότι θα λειτουργούσαν κανονικά οι κάμερες. Δεν ξέρω ειλικρινά αν έχουν καταγράψει το περιστατικό».

Για το αν ήρθαν στα χέρια παράγονες ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού: «Όχι. Ήταν πολύ καλή η συνεργασία των δύο ομάδων. Προσπάθησαν οι άνθρωποι να μην γίνουν έκτροπα».

Για την είσοδο των φωτοβολίδων: «Αυτή την ερώτηση θα πρέπει να την κάνετε αλλού. Ελλιπής έλεγχος της αστυνομίας. Δεν μπορεί να περνούν τέτοια πράγματα στο γήπεδο και να περιμένουμε να διεξαχθεί το παιχνίδι ομαλά», είπε ο Σταύρος Σαρηγιαννίδης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags