Facebook Pixel ''Να κερδίσουμε την Καλαμάτα να κάνουμε Χριστούγεννα!''
Ποδόσφαιρο
| 2011-12-18 22:05:00

''Να κερδίσουμε την Καλαμάτα να κάνουμε Χριστούγεννα!''

''Να κερδίσουμε την Καλαμάτα να κάνουμε Χριστούγεννα!''

Στο ματς με την Καλαμάτα για το Κύπελλο πρέπει να στραφεί η προσοχή της ΑΕΚ, σύμφωνα με τον Γιάννη Αραμπατζή. Εξάλλου ο Κωστένογλου τους έχει απειλήσει ότι αν έρθει αποκλεισμός να ξεχάσουν τις διακοπές...

«Έπαιξε ρόλο η κούραση. Η ομάδα δεν μπήκε όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια. Το πληρώσαμε στο δεύτερο ημίχρονο και φτάσαμε να κυνηγάμε το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να το γυρίσουμε, όμως μας βγήκε η κούραση των προηγούμενων παιχνιδιών», είπε αρχικά ο Αραμπατζής στη ΝΟVA και συνέχισε: «Όταν δεν παίζεις καλά σε ένα παιχνίδι, αυτό που μετρά είναι το πάθος και να καταφέρνει κάθε ένας ό,τι μπορεί. Δυστυχώς γυρίζουμε μετά από πολλές αγωνιστικές ηττημένοι».

«Δεν πρέπει να μας επηρεάσει εν όψει της συνέχειας. Εδώ θα φανεί πόσο μεγάλη ομάδα είμαστε και μεγάλοι παίκτες, για να συνεχίσουμε ακόμα ένα σερί στον δεύτερο γύρο, ώστε να κρατηθούμε ψηλά».

Σχετικά με το ματς του Κυπέλλου, ανέφερε: «Πρέπει να ξεχάσουμε το σημερινό παιχνίδι. Έχουμε το Κύπελλο. Γίνονται εκπλήξεις εκεί. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, να κερδίσουμε για να κάνουμε καλά Χριστούγεννα».



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags