Facebook Pixel Κιλιάν Εμπαπέ: Αποκάλυψη! Μακρόν και Σαρκοζί τον "έψησαν" να μείνει στο Παρίσι
| 2022-05-25 06:35:00

Αποκάλυψη! Μακρόν-Σαρκοζί "έψησαν" τον Εμπαπέ να μείνει Παρίσι - Τον ήθελε ομάδα απ'το Νησί

Sportdog Team
Αποκάλυψη! Μακρόν-Σαρκοζί "έψησαν" τον Εμπαπέ να μείνει Παρίσι - Τον ήθελε ομάδα απ'το Νησί

Το παραδέχτηκε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής.

Μεγάλος ντόρος έγινε τις τελευταίες ημέρες με την ανανέωση του συμβολαίου του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί.

Τελικά δεν ήταν μόνο η Ρεάλ, αλλά και η Λίβερπουλ που προσπάθησε να αποσπάσει την υπογραφή του, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

«Δεν μίλησα μόνο με τη Ρεάλ και την Παρί, αλλά υπήρχαν συζητήσεις για να πάω στον Κλοπ και τη Λίβερπουλ. Μιλήσαμε λίγο, όχι πολύ. Το έκανα γιατί είναι η αγαπημένη ομάδα της μητέρας μου. Είναι καλό κλαμπ, είχαμε έρθει και σε επαφή πριν πέντε χρόνια», τόνισε ο 23χρονος άσος, που ανανέωσε τελικά ως το 2025 με τους Παριζιάνους.

Μάλιστα αποκάλυψε πως δέχτηκε και πολιτικές πιέσεις για να ανανεώσει. «Είναι αλήθεια πως ο πρόεδρος Μακρόν μού μίλησε, όπως και ο κ. Σαρκοζί. Αγαπάνε το ποδόσφαιρο και πάνε συχνά γήπεδο. Με συμβούλευσαν να μείνω στην πατρίδα μου και να συνεχίσω να γράφω ιστορία με την Παρί. Όμως πάνω από όλα ήταν δική μου απόφαση και είμαι χαρούμενος γι’ αυτή. Είμαι Γάλλος και το νέο συμβόλαιο είναι μια αναγνώριση προς την ομάδα μου, αλλά και την πατρίδα μου, γιατί εκπροσωπώ την εθνική ομάδα», ανέφερε.

Σχετικά με τα αστρονομικά ποσά που έπεφταν στα πόδια του, είπε: «Είναι μέρος του συστήματος. Είμαστε σε έναν κόσμο που αυτά τα ποσά υπάρχουν, αλλά πέρα από αυτά είμαστε άνθρωποι. Όταν γυρίζω σπίτι μου δεν σκέφτομαι τον μισθό μου. Απλώς προσπαθώ να απολαύσω τη ζωή με τους φίλους και την οικογένειά μου. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Όταν είσαι στο προσκήνιο έχεις όμως και υποχρεώσεις, ως δημόσιο πρόσωπο».

Τέλος, για τη φιλοδοξία του να γίνει ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία δήλωσε: «Πρέπει να έχεις φιλοδοξίες, είναι αναγκαίο για κάθε ποδοσφαιριστή. Αυτό σε ωθεί να ξεπερνάς τα όριά σου και να φτάνεις σε σημεία που δεν φανταζόσουν ποτέ. Μπορεί να μην τα καταφέρω ποτέ, αλλά τουλάχιστον θα έχω προσπαθήσει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags