Facebook Pixel Άρης: Εξηγήσεις για την αθώωση Άρη από την UEFA - Ατάκες - φωτιά για ΕΠΟ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 10:28:00

Εξηγήσεις για την αθώωση Άρη από την UEFA - Ατάκες-φωτιά για ΕΠΟ!

Sportdog Team
Εξηγήσεις για την αθώωση Άρη από την UEFA - Ατάκες-φωτιά για ΕΠΟ!

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο νομικός εκπρόσωπος της λέσχης φιλάθλων της ομάδας όπου και αναφέρθηκε στην αθώωση του συλλόγου από την UEFA.

Παναγιώτης Μαστροθύμιος: Ο νομικός εκπρόσωπος της λέσχης φιλάθλων Άρη έδωσε μέσω του Metropolis 95.5 τα φώτα του για την υπόθεση των κιτρίνων και την αθώωσή τους από την UEFA. 

«Για εταιρείες που ιδρύθηκαν από το 2016-17 για τις πιο πριν οφειλές δεν υφίσταται καμία σύνδεση χρεών. Ο κ. Δημητρίου, ο πρώην πρόεδρος της επιτροπής αδειοδότησης, ήταν ενημερωμένος. Μου κάνει εντύπωση πως ο νέος επικεφαλής δεν είχε γνώση. 

Αυτό με τον Αρη έχει να κάνει στις προϋποθέσεις της αδειοδότησης στην παράγραφο που αναφέρεται στα χρέη της προηγούμενης περιόδου και αν παραμένουν ανεξόφλητα. Δηλαδή αν άφησε χρέη μέχρι τις 31/12.

Ο Παλαθουέλος είναι μία ιστορία που δεν αφορά σε καμία περίπτωση οφειλή της προηγούμενης περιόδου. Η ΕΠΟ προσπαθεί να κλείσει την πόρτα σε παλιά χρέη. Στην περίπτωση του Παλαθουέλος ξεχειλώσανε τον κανονισμό. Ενδιάμεσα προέκυψε και το θέμα Κοντοβά. Είναι άλλο οι προσφυγές παικτών που ήρθαν από την UEFA. Για έναν παίκτη σαν τον Κοντοβά που προσέφυγε στην ΕΠΟ, δεν υπάρχει καμία λογική. Μαζί με τον Λάσκοφ βάζω και αυτή την ιστορία.

Για τον Ντουρμισάι απορώ γιατί η υπόθεση τρέχει εδώ και τρία χρόνια. Εκτίμηση δεν μπορείς να κάνεις, αλλά από την στιγμή που η ΕΠΟ εξέδωσε αυτό το δελτίο ευθύνεται κιόλας. Θα τιμωρηθεί η ΠΑΕ Άρης γιατί η ΕΠΟ δεν έκανε έλεγχο για το αν είχε δικαίωμα συμμετοχής; Αν πρέπει κάποιος να τιμωρηθεί είναι η ΕΠΟ», είπε ο Παναγιώτης Μαστροθύμιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags