Facebook Pixel Sportdog.gr | Ένα φινάλε βγαλμένο από μυθοπλασία - Η απίστευτη μάχη Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ο... δήμιος (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 13:47:00

Ένα φινάλε βγαλμένο από μυθοπλασία - Η απίστευτη μάχη Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ο... δήμιος (Vid)

Sportdog Team
Ένα φινάλε βγαλμένο από μυθοπλασία - Η απίστευτη μάχη Ολυμπιακού, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ο... δήμιος (Vid)

Τρεις βασικοί διεκδικητές του τίτλου, τρεις στροφές πριν το τέλος, τρεις εναλλαγές στο τιμόνι της κούρσας του ελληνικού πρωταθλήματος. Όχι δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, είναι η Α’ Εθνική κατηγορία της σεζόν 2004-05.

Γκραν γκινιόλ η υπόθεση τίτλος στην Premier League, φινάλε γεμάτο αδρεναλίνη στη Serie A. Οι συνθήκες αυτές μπορεί να μοιάζουν άγνωστες για την ελληνική πραγματικότητα του σήμερα όμως οι θιασώτες του εγχώριου πρωταθλήματος έχουν να θυμούνται τη σεζόν 2004-05. Όταν μέσα σε 270’ λεπτά ήρθαν τα πάνω κάτω και ανατράπηκε όλο το σκηνικό.

Ήταν 25 Μαΐου του 2005 όταν ολοκληρώθηκε ένα από τα συγκλονιστικότερα πρωταθλήματα στην ιστορία της πρώτης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου. ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός διεκδίκησαν στα ίσια τον τίτλο του πρωταθλητή και πήγαιναν χέρι-χέρι, σε απόσταση τριών βαθμών, από τα μέσα Φλεβάρη μέχρι και την τελευταία στροφή. Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags