Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με... φευγάτο παίκτη - Του αποκάλυψε ο Λουτσέσκου ότι θα τον κρατήσει
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 20:41:00

Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με... φευγάτο παίκτη - Του αποκάλυψε ο Λουτσέσκου ότι θα τον κρατήσει

Sportdog Team
Ανατροπή στον ΠΑΟΚ με... φευγάτο παίκτη - Του αποκάλυψε ο Λουτσέσκου ότι θα τον κρατήσει

Αλλαγή δεδομένων στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς μπορεί παίκτης της ομάδας να ήταν με το ένα... πόδι εκτός Τούμπας, όμως φαίνεται ότι το κλίμα άλλαξε.

ΠΑΟΚ: Μετά την χθεσινή αποκάλυψη της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5 ότι υπάρχει αντιστροφή κλίματος για την παραμονή του Στέφαν Σβαμπ στον ΠΑΟΚ, καθώς και ότι η ανανέωση της συνεργασίας μαζί του αποτελεί προτεραιότητα για τον Δικέφαλο, σήμερα μεταδόθηκε και νεότερη πληροφορία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στον αέρα της ίδιας εκπομπής από τον Κώστα Πετρωτό, μετά τον τελικό του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, υπήρξε επικοινωνία του Ραζβάν Λουτσέσκου με τον αυστριακό μέσο στην διάρκεια της οποίας ο Ρουμάνος τεχνικός μετέφερε στον 32χρονο άσο την επιθυμία του να συνεχίσουν την συνεργασία τους στον ΠΑΟΚ και τα επόμενα χρόνια.

Μάλιστα, όπως σημειώνει σήμερα η εφημερίδα «Metrosport» και ο ίδιος ο Σβαμπ βλέπει πολύ θετικά αυτή την προοπτική και «έχει βάλει φρένο» σε δύο αραβικές ομάδες που τον θέλουν προσφέροντάς του συμβόλαιο με απολαβές περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ ετησίως, καθώς και στο ενδιαφέρον ενός τουρκικού συλλόγου, δίνοντας προτεραιότητα στις συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: metrosport.gr

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτούς ζήτησε ο Λουτσέσκου - Τέλος τα συμβόλαια εκατομμυρίου - Ανακοίνωση για Νέα Τούμπα"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags