Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά για την αποχώρηση Πασχαλάκη - "Κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη απώλεια"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-25 23:29:00

Ατάκες... φωτιά για την αποχώρηση Πασχαλάκη - "Κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη απώλεια"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά για την αποχώρηση Πασχαλάκη - "Κράτησε όρθιο τον ΠΑΟΚ - Μεγάλη απώλεια"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος τερματοφύλακας όπου και αναφέρθηκε εκτενώς στην αποχώρηση του Έλληνα τερματοφύλακα από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Δημήτρης Καρατζιοβαλής: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο παλαίμαχος γκολκίπερ που μεταξύ άλλων είχε αγωνιστεί στον Άρη, μίλησε για την πρόθεση του Χερμάν Μπούργος να κρατήσει τον Κουέστα στους «κιτρινόμαυρους» αλλά και την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ.

Αρχικά για τον Κουέστα, ανέφερε: «Νομίζω ότι φέτος ήταν χαρακτηριστική και αξιοπρόσεκτη η παρουσία του, ο Μπούργος επειδή ήταν και ο ίδιος τερματοφύλακας ξέρει κάτι παραπάνω από εμάς και έχει κερδίσει ένα συμβόλαιο. Ωστόσο, πιστεύω ότι ο Άρης θα πρέπει να βάλει και έναν ακόμα τερματοφύλακα για ανταγωνισμό στον Ισπανό».

Για μία ενδεχόμενη μεταγραφή του Γιούρι Λοντίγκιν στον Άρη: «Ο Λοντίγκιν είναι μία καλή και αξιόπιστη επιλογή για κάτω από τα δοκάρια. Τον πρώτο λόγο πιστεύω θα τον έχει ο Κουέστα, αλλά με τα όσα έχει κάνει ο Λοντίγκιν φέτος μπορεί να πάρει από την πρώτη στιγμή, ωστόσο θα είναι πολύ ανταγωνιστική δυάδα κάτω από τα δοκάρια αν μείνει ο Ισπανός και έρθει ο Λοντίγκιν».

Για την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ: «Είναι πολύ μεγάλη η απώλεια, αν με ρωτούσατε αν θα έφευγε θα έλεγα ότι είναι αδύνατο. Έχει κερδίσει τίτλους, πρωτάθλημα, κύπελλα. Φέτος έχει κρατήσει όρθιο τον ΠΑΟΚ και δεν πίστευα ότι θα έφευγε από την ομάδα. Το άξιο αναφοράς είναι ότι ένας τερματοφύλακας που είχε την εμπιστοσύνη του προπονητή είναι λίγο παράξενο το ότι δεν του έγινε πρόταση.

Θεωρώ ότι στην ηλικία που είναι, με τεράστια αθλητικά προσόντα έχει 4-5 χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο. Θα πρέπει να απαντηθεί το ''γιατί;''. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί, πιστεύω ότι ακόμα και για πρώτο να μην τον έχεις, μπορεί να παλέψει για να κερδίσει την πρώτη θέση. Με βάση τα όσα υπάρχουν τώρα, θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να κινηθεί για 2 τερματοφύλακες, γιατί δείχνει ότι δεν υπολογίζει στον Ζίβκοβιτς», είπε ο Δημήτρης Καρατζιοβαλής.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα "χνάρια" του Μαρινάκη ο Καρυπίδης - Συμφωνία που γιγαντώνει τον Άρη - Αλλάζει όλη η Λίγκα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags