Facebook Pixel Άρης: Υπόκλιση σε Καρυπίδη για ανανέωση Κουέστα - Ατάκες και για Ματίγια
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-27 08:17:00

Υπόκλιση σε Καρυπίδη για ανανέωση Κουέστα - Ατάκες και για Ματίγια

Sportdog Team
Υπόκλιση σε Καρυπίδη για ανανέωση Κουέστα - Ατάκες και για Ματίγια

Δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης έκανε τερματοφύλακας της Super League 2 όπου και αναφέρθηκε εκτός των άλλων στην ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού τερματοφύλακα από τους Κίτρινους.

 Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος: Για την παρουσία του στην Κηφισιά, την φετινή πορεία του Άρη, αλλά και για το γεγονός ότι ο Κουέστα θα παραμείνει τελικά στους «κιτρινόμαυρους», μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο τερματοφύλακας της Κηφισιάς.

«Ακόμα προπονήσεις κάνουμε. Θα λιώσουμε εδώ πέρα. Για 1,5 χρόνο έχω υπογράψει με την Κηφισιά. Υπάρχει θέληση και από μένα και την ομάδα να συνεχίσουμε μαζί. Η ομάδα έχει όλα τα φόντα του χρόνου να πρωταγωνιστήσει και να διεκδικήσει την άνοδο στη Super League 1. Αρέσει στον πρόεδρο το ποδόσφαιρο κι όλα λειτουργούν άκρως επαγγελματικά στον σύλλογο και είναι λες και αγωνίζεσαι σε ομάδα πρώτης κατηγορίας».

Για την κατάκτηση του Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό:

«Δικαίως πήρε το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός. Και στο Πρωτάθλημα αποδόθηκε δικαιοσύνη. Χάρηκα πολύ για τον Άρη που βγήκε στην Ευρώπη, όπως και για τον κ. Καρυπίδη που έχει κάνει μεγάλο αγώνα για την ομάδα σε δύσκολους καιρούς. Ο Άρης κέρδισε τα περισσότερα ντέρμπι φέτος και ήταν μία υπολογίσιμη δύναμη».

Για την παραμονή του Κουέστα στον Άρη:

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι και συναγωνιστές. Ο καθένας προσπαθούσε να βελτιώνει τον άλλον όταν ήμασταν μαζί στον Άρη. Είναι ένα παιδί διαμάντι, δουλευταράς και δίκαια ο πρόεδρος τον ανανεώνει. Είχε κάνει βέβαια κάποια λάθη που κόστισαν αλλά δυστυχώς έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η θέση του τερματοφύλακα. Ήταν σταθερός στα τελευταία παιχνίδια και είχε πολύ καλή ψυχολογία. Μιλάμε συνεχώς μαζί. Όσον αφορά τον Ματίγια συμφωνώ να παραμείνει και ο ίδιος στον Άρη. Θέλεις τέτοιους παίκτες στην ομάδα και για τα αποδυτήρια».

Ποιους θεωρεί καλύτερους τερματοφύλακες στην Ελλάδα:

«Ο Κουέστα, ο Λοντίγκιν που ίσως είναι ο κορυφαίος και ο Βατσλίκ ξεχωρίζω από την παρουσία τους στο φετινό Πρωτάθλημα», είπε ο Αλέξανδρος Αναγνωστόπουλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags