Facebook Pixel Sportdog.gr | Κωσταντίνος Μαυροπάνος: Η Άρσεναλ δεν αναγνώρισε τον «Kostas»
| 2022-05-29 04:33:00

Κωσταντίνος Μαυροπάνος: Η Άρσεναλ δεν αναγνώρισε τον «Kostas»

Sportdog Team
Κωσταντίνος Μαυροπάνος: Η Άρσεναλ δεν αναγνώρισε τον «Kostas»

Ο Κωσταντίνος Μαυροπάνος, μετά από μια φοβερή διετία στην Στουτγκάρδη, φεύγει οριστικά από την Άρσεναλ για ένα ποσό ανάξιο της αντικειμενικής… αξίας του.

Πριν από μερικές εβδομάδες, είχαμε γράψει για την εντυπωσιακή άνοδο των Ματέο Γκεντουζί και Γουίλιαμ Σαλιμπά με την φανέλα της Μαρσέιγ. Δυο παίκτες, δανεικοί από την Άρσεναλ, εκ των οποίων μάλιστα ο πρώτος, μετά από «χίλια κύματα», δείχνει να απολαμβάνει στο ποδόσφαιρο στο Βελοντρόμ κι έχει ρήτρα υποχρεωτικής (;) αγοράς. O δεύτερος δε, έκανε ντεμπούτο με την εθνική Γαλλίας, ενώ δεν έχει παίξει ακόμα επίσημο παιχνίδι με τους «Κανονιέρηδες». Η λογική λέει, ότι σύντομα θα το πράξει, όμως το θέμα μας σήμερα είναι ένας άλλος κεντρικός αμυντικός, ο δικός μας Κωσταντίνος Μαυροπάνος, που αποχώρησε μόνιμα πια για την Στουτγκάρδη μετά τον διετή δανεισμό του.

Αλήθεια θυμάστε τα σχόλια και τις αντιδράσεις των οπαδών της ομάδας, όταν ανακοινώθηκε από τους Λονδρέζους, ο Αθηναίος στόπερ; Η απορία ήταν έκδηλη στα βλέμματα των οπαδών σε μια εποχή, όπου τα μετόπισθεν του συλλόγου «φώναζαν» για άμεση ενίσχυση. Ο καλύτερος «καθρέπτης» όμως, είναι πάντα το γήπεδο. Αυτό θα έδειχνε αν άξιζε η «επένδυση» των δυο εκατομμυρίων. Εν μια νυκτί, ο Μαυροπάνος άφησε τα ελληνικά «αλώνια» και τον ΠΑΣ Γιάννενα και βρέθηκε να αγωνίζεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη!

Δεν έχασε χρόνο. Άμεσα μπήκε στην ενδεκάδα της Κ-23, αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις και προβιβάσθηκε σε χρόνο ρεκόρ στην πρώτη ομάδα. Οι τραυματισμοί που είχαν «χτυπήσει» για μια ακόμη φορά την Άρσεναλ, τον έφεραν ξαφνικά στην αρχική ενδεκάδα στο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μαυροπάνος αγωνίστηκε σε ολόκληρο ενενηντάλεπτο, εκπλήσσοντας ευχάριστα τον οργανισμό και τους φίλους της ομάδας, ενώ το ίδιο συνέβη και την επόμενη αγωνιστική απέναντι στην Μπέρνλι.

Διαβάστε τη συνέχεια στο eyap.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags