Facebook Pixel Sportdog.gr | Ράφα Σοάρες – Ρικάρντο Μάνγκας: Δυο μπακ για μια θέση – Μεταγραφές και ανανεώσεις
| 2022-05-29 08:17:00

Ράφα Σοάρες – Ρικάρντο Μάνγκας: Δυο μπακ για μια θέση – Μεταγραφές και ανανεώσεις

Sportdog Team
Ράφα Σοάρες – Ρικάρντο Μάνγκας: Δυο μπακ για μια θέση – Μεταγραφές και ανανεώσεις

Ο Ρικάρντο Μάνγκας, που αγωνίστηκε φέτος στη Μπορντό με τη μορφή δανεισμού από τη Μποαβίστα, και ο Ράφα Σοάρες, που αγωνίζεται στην Γκιμάραες βρίσκονται εδώ και καιρό στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ και σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δύο έχει συμφωνήσει οριστικά με τους ασπρόμαυρους και τον Ζοσέ Μπότο.

ΝΑΜΑΣΤΕ! Νίκος Τοσκίτσης και Αντώνης Τσακαλέας καταπιάνονται με την επικαιρότητα του Π.Α.Ο.Κ. Ρεπορτάζ, ανάλυση, σχόλιο και άποψη με στυλ… άκρως λογικό κι’ ασπρόμαυρο. Συζητήσεις που αφορούν όλα όσα συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, που δεν είναι δυο ώρες, μια Κυριακή. Έχει επίπτωση σε όλη μας τη ζωή…

Ράφα Σοάρες – Ρικάρντο Μάνγκας προβάδισμα ο πρώτος

Γεννημένος στις 14 Μαρτίου 1998, στην Πορτογαλία, ο Ρικάνρτο Μάνγκας ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπενφίκα, με τη φανέλα της οποίας έπαιξε μέχρι το επίπεδο της Κ19, έχοντας συμμετοχές στο Champions League νέων. Ακολούθησαν οι παρουσίες σε Ντεσπορτίβο Άβες (20 συμ, 1 γκολ) και Μποαβίστα (29 συμ. 3 γκολ, 1 ασίστ) μέχρι το καλοκαίρι του 2021 όταν και βρέθηκε στη Μπορντό. Στο Γαλλικό πρωτάθλημα ο Ρικάνρτο Μάνγκας μέτρησε 29 συμμετοχές με τρία γκολ και μια ασίστ.

Ο Λουίς Ράφα Σοάρες Άλβες, είναι γεννημένος στις 9 Μαΐου 1995 και αγωνίζεται στην Γκιμαράες. Μέχρι το καλοκαίρι του 2018 ανήκει στην Πόρτο. Στο διάστημα αυτό αγωνίστηκε ως δανεικός σε Πορτιμονέσε, Φούλαμ, Κοΐμπρα, Ρίο Άβε. Το καλοκαίρι του 2018 αποκτήθηκε από την Γκιμαράρες και τον Ιανουάριο του 2020, όταν ο ΠΑΟΚ τον διεκδίκησε, προτίμησε την Εϊμπάρ. Στην Ισπανική ομάδα έμεινε για 1,5 χρόνο. Τη σεζόν 2021-22 αγωνίστηκε στην Γκιμαράες, έχοντας 2 γκολ και 8 ασίστ σε 32 συμμετοχές.

Ακούστε το PAOK Today το Spotify

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags