Facebook Pixel Άρης: Έτσι έγινε η ανατροπή του Άρη με Κουέστα - Ο ΑΠΟΕΛ και η τρίτη ομάδα... έκπληξη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-29 23:54:00

Έτσι έγινε η ανατροπή του Άρη με Κουέστα - Ο ΑΠΟΕΛ και η τρίτη ομάδα... έκπληξη

Sportdog Team
Έτσι έγινε η ανατροπή του Άρη με Κουέστα - Ο ΑΠΟΕΛ και η τρίτη ομάδα... έκπληξη

Ο Χουλιάν Κουέστα είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης από το ρόστερ του Άρη, μετά από 4 χρόνια παρουσίας, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του υπήρχε και το αντίθετο σενάριο.

Άρης: Ο Χουλιάν Κουέστα είχε συμβιβαστεί με την ιδέα της αποχώρησης από το ρόστερ του Άρη, μετά από 4 χρόνια παρουσίας, ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού του υπήρχε και το αντίθετο σενάριο.

Ο ισπανός πορτιέρε αποτέλεσε πόλο έλξης για το ΑΠΟΕΛ και σχεδόν τα είχε βρει, έχοντας δεχτεί ικανοποιητική προσφορά. Κι όμως, τα πράγματα -την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή- πήραν διαφορετική τροπή και κερδισμένος ήταν ο... Άρης, ο οποίος διατήρησε στο δυναμικό τον βασικό του τερματοφύλακα.



Ο Κουέστα είχε πει «ναι» στην πρόταση του ΑΠΟΕΛ, γι' αυτό και μπήκε στο αεροπλάνο με προορισμό τη Λευκωσία.
Παρόλα αυτά, τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν, όπως λέει το «παρασκήνιο» από τη Μεγαλόνησο.

Η ΑΕΚ Λάρνακας «πήρε» τη θέση του ΑΠΟΕΛ στα... αστέρια

Κατά κάποιο τρόπο, λοιπόν, η τελευταία αγωνιστική του Πρωταθλήματος, επηρέασε και την επαγγελματική στέγη του Κουέστα. Η (απρόσμενη) ήττα του ΑΠΟΕΛ -την τελευταία αγωνιστική- από την αδιάφορη -βαθμολογικά- Πάφο και σε συνδυασμό με τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ Λάρνακας επί του Πρωταθλητή, Απόλλωνα Λεμεσού, έστειλε την ΑΕΚ στα... αστέρια του Champions League, αφήνοντας εκτός τους πρωτευουσιάνους.

Κάπως έτσι η αλλαγή στον οικονομικό προγραμματισμό και τα έσοδα, που θα είχαν αν έπαιζαν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, «μάζεψαν» την τελική προσφορά στον Κουέστα.

Παράλληλα, στην Αλκμήνης περίμεναν στη... γωνία, κάνοντας προσφορά στον Ισπανό, ο οποίος έχει δεδομένη εκτίμηση στις τάξεις της ΠΑΕ. Και επειδή γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει Άρης και απαιτήσεις, δεν χρειάστηκε και πολύ...

Η πλευρά του υψηλόσωμου κίπερ έκανε δεκτή την προσφορά των Θεσσαλονικέων και έτσι τα πράγματα πήραν την ανατροπή τους. 

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags