Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Ατακάρες Τζόρτζεβιτς για Ολυμπιακό - "Δεν χρειάζεται παίκτες σαν εμένα ή τον Γκαλέτι"
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 13:30:00

Ατακάρες Τζόρτζεβιτς για Ολυμπιακό - "Δεν χρειάζεται παίκτες σαν εμένα ή τον Γκαλέτι"

Sportdog Team
Ατακάρες Τζόρτζεβιτς για Ολυμπιακό - "Δεν χρειάζεται παίκτες σαν εμένα ή τον Γκαλέτι"

Με αφορμή την συμπλήρωση 13 χρόνων από την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ο Σέρβος θρύλος του Ολυμπιακού μίλησε για την καριέρα του και όσα έζησε στους Ερυθρόλευκους.

Ολυμπιακός - Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Συνέντευξη στην εφημερίδα «ΦΩΣ» έδωσε ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Σε αυτή ο Σερβοέλληνας μεσοεπιθετικός μίλησε για την απόφαση του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση πριν από 13 χρόνια και όχι μόνο.

«Ήταν μια ολόκληρη ζωή, γεμάτη χαρές, λύπες, αναμνήσεις. Τα πάντα όμως έχουν ένα τέλος. Ακόμη και τώρα δεν είναι εύκολο να ξεχωρίσω μια στιγμή από τις τόσες που έζησα στον Ολυμπιακό. Ίσως τα επτά συνεχόμενα πρωταθλήματα, η επιστροφή στο Καραϊσκάκη, το νταμπλ, οι προσωπικές διακρίσεις…» ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο ίδιος.

Στην συνέχεια των λεγομένων του και αναφερόμενος στην σχέση που είχε με τους φίλους των «ερυθρολεύκων», ο ίδιος είπε τα εξής: «Ο κόσμος έβλεπε ότι έδινα τα πάντα στο γήπεδο. Ζήσαμε πολύ καλές στιγμές με τους φιλάθλους μας. Ο κόσμος του Ολυμπιακού πάντα βοηθούσε την ομάδα. Είναι μεγάλη δύναμη. Να έχουν λίγη υπομονή παραπάνω. Ο Ολυμπιακός χρόνο με το χρόνο ανεβαίνει και δημιουργεί προσδοκίες».

Όσον αφορά τις ηγετικές του αρετές μέσα στο γήπεδο, ο ίδιος τόνισε: «Αν ήμουν ηγέτης θα το πουν οι άλλοι. Ο ρόλος μου ήταν να παίρνω πρωτοβουλίες. Να μην κρύβομαι μέσα στο παιχνίδι. Ποτέ δεν κρύφτηκα, ιδιαίτερα στα δύσκολα. Αυτό πρέπει να κάνει ένας αρχηγός. Να ενώνει ανθρώπους και να λύνει προβλήματα. Δεν ξέρω αν αδίκησα κάποιους, αλλά εδώ δημιουργούνται εντάσεις σε ένα σπίτι, είναι δυνατό να μην συμβούν στα αποδυτήρια;».

Τέλος σε ερώτηση που του έγινε για το αν λείπει ένας παίκτης, όπως ήταν ο ίδιος από τον Ολυμπιακό απάντησε: «Έχει αλλάξει πολύ το ποδόσφαιρο με το πώς παίζαμε εμείς, έχουν απομείνει ελάχιστοι κλασικοί εξτρέμ. Άρα ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να περιμένει να βρει Τζόρτζεβιτς ή Γκαλέτι. Μια χαρά τα καταφέρνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags