Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ρεπορτάζ για τις μεταγραφές - Τόσες θα κάνει - Τι "παίζει" με Λημνιό και Τζόλη
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 13:57:00

Ρεπορτάζ για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Τόσες θα κάνει - Τι "παίζει" με Λημνιό και Τζόλη

Sportdog Team
Ρεπορτάζ για τις μεταγραφές στον ΠΑΟΚ - Τόσες θα κάνει - Τι "παίζει" με Λημνιό και Τζόλη

Ρεπόρτερ του Δικεφάλου του Βορρά ανέλυσε το πώς έχει η κατάσταση στο μεταγραφικο κομμάτι της ομάδας.

ΠΑΟΚ: Τον τρόπο με τον οποίο αναμένεται να κινηθεί ο ΠΑΟΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, αλλά και το τι ισχύει έως τώρα, αποκάλυψε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Επτά με οκτώ είναι οι μεταγραφές βάσει αρχικού πλάνου του ΠΑΟΚ. Ανάλογα με το ποιοι θα φεύγουν είτε από τους μεγάλους σε ηλικία, είτε από τους υπό παραχώρηση, ο αριθμός θα αυξάνεται γιατί θα αντικαθίσταται. Μπορεί να φτάσει μέχρι 12-13, σίγουρα ο αριθμός είναι μεγάλος. Ο στόχος είναι πιο μικρές ηλικίες, από 22 έως 26, επίσης να τις κάνουν γρήγορα και νομίζω ότι θα τα πετύχουν και τα δύο. Θα έχουμε αλλαγές παντού», είπε μεταξύ άλλων.

O ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι αν ο «δικέφαλος του Βορρά» παίρνει προκρίσεις, θα παίζει κάθε εβδομάδα από τον Ιούλιο και μετά μέχρι την διακοπή για το Μουντιάλ, άρα δεν θα υπάρχει χρόνος για μοντάρισμα και προσαρμογή παικτών.

O Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι έχουν γίνει επαφές με τον Λημνιό, που θα ενδιέφερε τον ΠΑΟΚ, αλλά χωρίς να είναι κάτι τόσο προχωρημένο ή κλεισμένο.

Ενώ ερωτηθείς για την πιθανότητα απόκτησης του Τζόλη από τους «ασπρόμαυρους» ως δανεικού, ανέφερε πως δεν το βλέπει, εξηγώντας και τις δυσκολίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags