Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ με τις εξελίξεις - Κρούση από ελληνική ομάδα για Κρέσπο
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-31 18:25:00

Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ με τις εξελίξεις - Κρούση από ελληνική ομάδα για Κρέσπο

Sportdog Team
Πάγωσαν στον ΠΑΟΚ με τις εξελίξεις - Κρούση από ελληνική ομάδα για Κρέσπο

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προχωρά με γοργά βήματα στις υποθέσεις των ανανεώσεων των Βιεϊρίνια και Σβαμπ, να βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων και με τον Μπίσεσβαρ, ωστόσο στην περίπτωση του Χοσέ Κρέσπο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

ΠΑΟΚ: Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προχωρά με γοργά βήματα στις υποθέσεις των ανανεώσεων των Βιεϊρίνια και Σβαμπ, να βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων και με τον Μπίσεσβαρ, ωστόσο στην περίπτωση του Χοσέ Κρέσπο φαίνεται ότι τα πράγματα δεν βρίσκονται στο σημείο που θέλουν οι άνθρωποι της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πριν λίγο η εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» στο Metropolis 95,5, η πρόταση που έχει καταθέσει ο ΠΑΟΚ στον Ισπανό αμυντικό απέχει πολύ από αυτά που ζητά ο ίδιος και, προς το παρόν τουλάχιστον, φαίνεται ότι η απόσταση για την συμφωνία είναι αρκετά μεγάλη.

Την ίδια ώρα, ο 35χρονος αμυντικός έχει στα χέρια του και άλλες προτάσεις ομάδων, μεταξύ των οποίων και από μία ελληνική που έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον της για συνεργασία στον Ισπανό αμυντικό.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags