Facebook Pixel Ολυμπιακός - Λούκα Μιλιβόγεβιτς: "Χρυσή" πρόταση σε Μιλιβόγεβιτς - Δεν είναι... Μανωλάς - Αποφασίζουν Μάρκο Σίλβα και... Μαρινάκης!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 12:00:00

"Χρυσή" πρόταση σε Μιλιβόγεβιτς - Δεν είναι Μανωλάς - Αποφασίζουν Μάρκο Σίλβα και... Μαρινάκης!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Χρυσή" πρόταση σε Μιλιβόγεβιτς - Δεν είναι Μανωλάς - Αποφασίζουν Μάρκο Σίλβα και... Μαρινάκης!

Το "ταβάνι" του Ολυμπιακού και οι προσοφορές που έχει ο Σέρβος άσος. Οι Πειραιώτες προσφέρουν πάρα πολλά χρήματα στον "Μίλι", ωστόσο ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Οι ομάδες που τον θέλουν, τα χρήματα που πρέπει να... χαρίσει και η απόφαση Μαρινάκη.
 

Πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού βρίσκεται πλέον ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς, δεδομένου ότι φαίνεται το μέλλον του να βρίσκεται μακριά από την Κρίσταλ Πάλας.

Φέτος δεν ήταν στα πλάνα του Πατρίκ Βιεϊρά (η αγγλική ομάδα  δεν χρειάζεται τέτοιου 6άρι πια στην 11άδα της), με αποτέλεσμα να έχει παίξει κυρίως σε παιχνίδια Κυπέλλου, παρόλα αυτά έχει για μία ακόμα σεζόν συμβόλαιο με την ομάδα και αποδοχές κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται δηλαδή, και για χάρη του παλιού καιρού που ήταν βασικός και αναντικατάστατος, η ομάδα του μπορεί να τον αφήσει ελεύθερο για να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του ή, τέλος πάντων, να τον δώσει με ένα συμβολικό ποσό ύψους 2 ή 2.5  εκατ. ευρώ - Αν και η αξία του υπολογίζεται στα 5. Έτσι όμως, αν φύγει χωρίς να δημιουργήσει πολλά ζόρια/απαιτήσεις η Κρίσταλ Πάλας, θα γλιτώσει τα 4 εκατ. που δίνει στον παίκτη για να κάθεται στον πάγκο...

Το ζήτημα, δηλαδή, για το πώς μπορεί να συνεννοηθούν οι δύο ομάδες, ίσως να μην είναι και το πιο σημαντικό. Αν και είναι γεγονός ότι η Κρίσταλ Πάλας είχε δώσει κοντά στα 15 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον παίκτη και ίσως να υπάρξουν ζητήματα να τον πουλήσει ξανά στην ίδια ομάδα (από την οποία τον αγόρασαν) με συμβολικό ποσό. Από όσα αναφέρουν στην πιάτσα των μάνατζερ, μια φορά, δύσκολα θα προκύψει θέμα εκεί.

Πρόβλημα μπορεί να προκύψει με τις αποδοχές του παίκτη, καθώς ο Ολυμπιακός έχει ταβάνι τα 2 εκατ. ευρώ - Το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί, δηλαδή! Θα δεχτεί ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς μια τέτοια συνθήκη: Να πέσει στα μισά λεφτά, αλλά με δεδομένο ότι θα κάνει ξανά πρωταθλητισμό και θα συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις;

Η περίπτωση του Κώστα Μανωλά δείχνει τον δρόμο, καθώς κι αυτός συμβόλαιο 4 εκατ. άφησε στη Νάπολι (που τον υπολόγιζε μάλιστα!) για να επιστρέψει με κάτω από τα μισά στο Λιμάνι. Σημασία, τώρα, έχει να δούμε πόσο... Μανωλάς είναι ο Μιλιβόγεβιτς.

Πάντως, o Σέρβος άσος δεν είναι… Μανωλάς, καθώς η περίπτωσή του είναι δύσκολη. Ο Έλληνας άσος προσπαθούσε καιρό τώρα να γυρίσει, ενώ ο «Μίλι» περιμένει να δει τις προτάσεις που θα έχει και ήδη είναι αρκετές. Η Φούλαμ του Μάρκο Σίλβα και η Νότιγχαμ, όπως σας έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το Sportdog.gr, τον θέλουν και είναι λογικό η Αγγλία να τον… ψήνει περισσότερο!  

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στον Ολυμπιακό, "σκάει" μεταγραφή έκπληξη - Αυτόν ζήτησε ο Μαρτίνς, "μήνυμα" σε ξένο άσο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags