Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: "Συμφώνησε για 3 χρόνια, τον κάνει βασικό ο Λουτσέσκου - Απόφαση για φορ - Φεύγουν έξι παίκτες"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 16:33:00

"Συμφώνησε για 3 χρόνια, τον κάνει βασικό ο Λουτσέσκου - Απόφαση για φορ - Φεύγουν έξι παίκτες"

Sportdog Team
"Συμφώνησε για 3 χρόνια, τον κάνει βασικό ο Λουτσέσκου - Απόφαση για φορ - Φεύγουν έξι παίκτες"

Η νέα μεταγραφή που έκλεισε ο Δικέφαλος, το πλάνο του Ρουμάνου επιθετικού και οι μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μίλησε στον OverFM για τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες, τις υπόλοιπες μεταγραφικές κινήσεις, αλλά και το ποιοι παίκτες είναι κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Για την μεταγραφή του Ράφα Σοάρες

Ο Ράφα Σοάρες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Γκιμαράες, έκλεισε προφορική συμφωνία με τον ΠΑΟΚ για τρία χρόνια. Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ, ήθελε μία νέα πρόκληση στην καριέρα, θέλοντας κάτι διαφορετικό και με μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Είναι ένας παίκτης που προορίζεται για να πάρει ρόλο βασικού. Του αρέσει βγαίνει μπροστά και να επιτίθεται, αλλά δίνει περισσότερη βάση σε αυτό το κομμάτι, ακολουθώντας πάντα την τακτική του προπονητή. Επίσης έχει καλά πόδια στις στημένες φάσεις καθώς εκτελεί φάουλ και κόρνερ.

Ο Λουτσέσκου προχώρησε στην επιλογή του συγκεκριμένου παίκτη καθώς θεωρεί ότι κουμπώνει καλύτερα στην νέα ομάδα που θέλει να φτιάξει. Θα έχει έναν πιο επιθετικό ρόλο, με τον Λύρατζη από την άλλη πλευρά να συμβάλει περισσότερο στο ανασταλτικό κομμάτι.

Σχετικά με τους υπόλοιπους παίκτες που θέλει ο ΠΑΟΚ

Ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είναι πολύ κοντά στον έρθει στη Θεσσαλονίκη. Όμως υπάρχει στη μέση και η Γκόριτσα που εμποδίζει τη διαδικασία, καθώς περιμένουν να δουν αν θα σπάσουν τη ρήτρα οι Κροάτες.

Επίσης όσο περνάει ο καιρός, ωριμάζει η σκέψη στο μυαλό των Λουτσέσκου και Μπότο, για την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Συγκεκριμένα θέλουν έναν φορ, ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να αγωνίζεται και στα άκρα, έχοντας παράλληλα και την επαφή με τα δίχτυα.

Σχετικά με την περίπτωση των εξτρέμ ο ΠΑΟΚ θέλει να αγοράσει συνολικά τρία, ένα για το δεξί άκρο και δύο για το αριστερό. Για τη δεξιά πτέρυγα, πρώτος στη λίστα είναι ο Δημήτρης Λημνιός. Σε περίπτωση όμως που δεν προκύψει η μεταγραφή του, θα γίνει κίνηση για κάποιον αντίστοιχο παίκτη με καλύτερα τελειώματα.

Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Στον «Δικέφαλο του Βορρά» υπάρχει μια μεγάλη λίστα με παίκτες προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα μέσα στη λίστα είναι οι Λούκας Τέιλορ και Τόμας Μουργκ. Ο Ενέα Μιχάι που αποχωρήσει αν έρθει κάποια πρόταση, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Τσόλακ και Κούτσια. Την πόρτα της εξόδου θα περάσει και ο Λάμπρου. Καθώς δεν χρησιμοποιείται από τον Λουτσέσκου και ο ΠΑΟΚ πληρώνει το συμβόλαιο ενός παίκτη που δεν χρησιμοποιείται.

Από την άλλη αυτή που θα μείνουν σίγουρα και δεν τίθεται θέμα πώλησης είναι οι, Αντρίγια Ζίβκοβιτς, Ίνγκι Ίνγκασον, Γιάμσιν Κούρτιτς, Ντούγκλας Αουγκούστο, Χάρης Τσιγγάρας και Λευτέρης Λύρατζης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags