Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Για αυτό επέλεξε τον Σοάρες ο Μπότο - Η σύνδεση με τον... Ραζβάν της Πορτογαλίας
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 23:07:00

Για αυτό επέλεξε τον Σοάρες ο Μπότο - Η σύνδεση με τον... Ραζβάν της Πορτογαλίας

Sportdog Team
Για αυτό επέλεξε τον Σοάρες ο Μπότο - Η σύνδεση με τον... Ραζβάν της Πορτογαλίας

Ο Ράφα Σοάρες εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ζοσέ Μπότο.

ΠΑΟΚ: Ο Ράφα Σοάρες εκτός απροόπτου θα είναι ο νέος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ, αφού βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ζοσέ Μπότο.

Ο Πορτογάλος αριστερός μπακ που μένει ελεύθερος από την Βιτόρια Γκιμαράες ήταν η πρώτη επιλογή του Μπότο για την νέα εποχή στο αριστερό άκρο της άμυνας και όλα δείχνουν ότι άμεσα θα υπάρχουν και ανακοινώσεις.

Ένα μυστικό που ίσως να κάνει και την διαφορά προκειμένου ο Ράφα Σοάρες να επιλέξει τον ΠΑΟΚ είναι ότι ο προπονητής που τον πίστεψε περισσότερο από όλους, είναι ένας από τους καλύτερους συνεργάτες που είχε ποτέ ο Ζοσέ Μπότο!

Ο Λουίς Κάστρο ήταν αυτός που άλλαξε την πορεία της καριέρας του Ράφα Σοάρες όταν ήταν προπονητής στην Πόρτο Β, αλλά και αργότερα όταν ζήτησε τον δανεισμό του Πορτογάλου μπακ ως προπονητής της Ρίο Άβε.

Plot twist : Ο Λουίς Κάστρο ήταν αυτός έπεισε τον Σοάρες να υπογράψει το καλοκαίρι του 2018 στην Βιτόρια Γκιμαράες, μόνο που έναν χρόνο μετά ο Πορτογάλος προπονητής  αποτέλεσε επιλογή του Μπότο στην Σαχτάρ Ντόνετσκ!

Όπως έχει πει χαρακτηριστικά ο ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου, ο Λουίς Κάστρο είναι πιο κοντινό σε… Ράζβαν Λουτσέσκου.

«Είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ μέχρι τώρα ο Λουίς Κάστρο. Ακόμη και πριν γίνει προπονητής μου, με πίεζε πολύ. Όταν ήταν συντονιστής προπόνησης, όποτε με έβλεπε πιο άνετο ή όταν είχα κάνει καλό παιχνίδι, έλεγε: «Πρέπει να δώσεις περισσότερα». Έμαθα πολλά από αυτόν. Είναι ένας ιδιαίτερος προπονητής και δεν μπορώ παρά να τον ευχαριστήσω για όλα όσα έμαθα από αυτόν», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σοάρες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags