Facebook Pixel Ντομίνγκο Μπλάνκο: Πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό με τις εξελίξεις - "Εκτός ομάδας ο Μπλάνκο - Φεύγει ελεύθερος"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 20:33:00

Πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό με τις εξελίξεις - "Εκτός ομάδας ο Μπλάνκο - Φεύγει ελεύθερος"

Sportdog Team
Πανηγυρίζουν στον Παναθηναϊκό με τις εξελίξεις - "Εκτός ομάδας ο Μπλάνκο - Φεύγει ελεύθερος"

Έγκυρο Μέσο από την Αργεντινή δημοσίευσαν νέες εξελίξεις σχετικά με τον έμπειρο μέσο, που είναι στο στόχαστρο των Πρασίνων, σύμφωνα με τα οποία ο ποδοσφαιριστής πρόκειται άμεσα να μείνει ελεύθερος.

Ντομίνγκο Μπλάνκο: Εκτός ομάδας είναι ο Αργεντίνος μέσος, σύμφωνα με όσα αναφέρει το έγκυρο ΤYC Sports, της χώρας, σε ρεπορτάζ του τονίζοντας πως η σχέση του στόχου του Παναθηναϊκού με την Ιντεπετιέντε είναι σε οριακό σημείο και σημειώνουν πως ο επόμενος σταθμός της καριέρας του θα είναι πιθανότατα μακριά από την χώρα, ενώ τονίζεται ότι, ότι την Δευτέρα τους δόθηκε τελεσίγραφο 48 ωρών για να απαντήσουν.

«Ιντεπεντιέντε: Μπλάνκο, Μπεναβίντες και Ρόα τέθηκαν εκτός ομάδας 

Οι τρεις παίκτες δεν έχουν ανανεώσει ακόμη τα συμβόλαιά τους και οι Ιντεπεντιέντε αποφάσισε ότι δεν θα προπονούνται πλέον με την ομάδα του Εντουάρντο Ντομίνγκες.

Οι τρεις παίκτες θα ολοκληρώσουν τα συμβόλαιά τους και θα μείνουν ελεύθεροι από τον Ιούνιο. Αν και ξεκίνησαν την εβδομάδα προπονήσεις με την ομάδα στο πλαίσιο της επιστροφής στη δραστηριότητα, ο σύλλογος Avellaneda αποφάσισε ότι από την Πέμπτη δεν θα προπονούνται πλέον με την  υπόλοιπη ομάδα. Προπονήθηκαν μόνοι τους το το πρωί, ενώ η υπόλοιπη ομάδα θα προπονηθεί το απόγευμα.

Τη Δευτέρα, δόθηκε τελεσίγραφο στους τρεις παίκτες: έπρεπε να απαντήσουν εντός 48 ωρών αν θα αποδέχονταν τις προσφορές ανανέωσης ή αν θα έφευγαν ως ελεύθεροι παίκτες. Κανένας από αυτούς δεν ανταποκρίθηκε θετικά, ούτε πρόκειται να το πράξει, οπότε αποφασίστηκε να διαχωριστούν από την ομάδα και να προστεθούν στους υπόλοιπους παίκτες που δεν θα έχει στη διάθεση του ο Ντομίνγκες.

Ο Ντομίνγκο Μπλάνκο ακούγεται για τον Παναθηναϊκό

Αν και ήταν αυτός που τους έκαναν την καλύτερη προσφορά, ο Ντομίνγκο Μπλάνκο δεν θα παραμείνει στην Ιντεπεντιέντε. Ο επιτελικός μέσος θα αποχωρήσει και τον έχει προσεγγίσει ο Παναθηναϊκός από την Ελλάδα. Αυτός θα είναι ο νέος του προορισμός;», αναφέρει το δημοσίευμα για τον Ντομίνγκο Μπλάνκο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags