Facebook Pixel ΑΕΚ - Νορντίν Άμραμπατ: Βόμβα με Άμραμπατ και... τελεσίγραφο στην ΑΕΚ - Φεύγει ή σταματάει το ποδόσφαιρο!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-03 14:00:00

Βόμβα με Άμραμπατ και... τελεσίγραφο στην ΑΕΚ - Φεύγει ή σταματάει το ποδόσφαιρο!

Sportdog Team
Βόμβα με Άμραμπατ και... τελεσίγραφο στην ΑΕΚ - Φεύγει ή σταματάει το ποδόσφαιρο!

Ο Μαροκινός χαρίζει το μεγάλο συμβόλαιό του και ψάχνει τρόπο για να αποχωρήσει. Πώς και γιατί σκέφτεται να... κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Ο Νορντίν Άμραμπατ το τελευταίο διάστημα βρισκόταν σε φάση συζητήσεων με την ΑΕΚ για ν΄ανανεώσει τη συνεργασία του. Ωστόσο κάποια νέα δεδομένα κάνουν δύσκολη την παραμονή του Μαροκινού στην “Ένωση”. Κάποια σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο 35χρονος μεσοεπιθετικός τον θέτουν εκτός ΑΕΚ.

Η διοίκηση της ΑΕΚ είναι ενήμερη για το πρόβλημα του Άμραμπατ και προφανώς δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη. Ο Ματίας Αλμέιδα εκτιμά την ποιότητα του και τον είχε προκρίνει ως μια απ’ τις μονάδες που θα χρησιμοποιούσε τη νέα σεζόν. Από τη στιγμή που πρέπει να έχει φυσική παρουσία στην Ολλανδία, όπου ζει η οικογένεια του, όλα τα παραπάνω είναι θεωρητικά.

Ο Άμραμπατ προτίθεται να βρει έναν σύλλογο στην περιοχή της Ουτρέχτης, ακόμα και με πολύ χαμηλές απολαβές και αν αυτό δεν συμβεί, μπορεί να ολοκληρώσει άμεσα την καριέρα του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags