Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - "Δεν θα βρει άλλος σαν αυτόν"
| 2022-06-07 13:22:00

Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - "Δεν θα βρει άλλους σαν αυτόν"

Sportdog Team
Ατάκες... φωτιά από πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ για Πασχαλάκη - "Δεν θα βρει άλλους σαν αυτόν"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε πρώην ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Έλληνα τερματοφύλακα από την ομάδα αλλά και στις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Ντάνι Φερνάντες: Για τη μεταγραφή του Ράφα Σοάρες και την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη μίλησε ο Πορτογάλος τερματοφύλακας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για τον Ράφα Σοάρες: «Είναι τρομερή ευκαιρία για τον Ράφα που πάει στον ΠΑΟΚ. Πολλές ομάδες τον ήθελαν. Έχει καλές δυνατότητες, είναι δυνατός, επιθετικός, σκληρός. Εϊναι καλό βήμα για τον ΠΑΟΚ αυτή η μεταγραφή».

Για το αν μπορεί να γίνει αντι - Βιεϊρίνια: «Είναι κάτι διαφορετικό. Φέρνει την ομάδα μπροστά, έχει δυνατότητες πίσω και μπροστά. Εϊναι καλό που τον πήρε ο ΠΑΟΚ».

Για την αποχώρηση του Αλέξανδρου Πασχαλάκη: «Πιστεύω ότι έπρεπε να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ. Είναι ώριμος παίκτης και έχει τόσα χρόνια. Έχει προσόντα. Έκανε καλή χρονιά. Είναι δύσκολο να βρεθεί νέος Πασχαλάκης. Μακάρι να βρεθεί λύση», είπε ο Ντάνι Φερνάντες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags