Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σενάριο για αποχώρηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Τον... αρπάζει ο Μπερλουσκόνι - Βρέθηκε ο διάδοχος!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-07 13:08:00

Σενάριο για αποχώρηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Τον... αρπάζει ο Μπερλουσκόνι - Βρέθηκε ο διάδοχος!

Sportdog Team
Σενάριο για αποχώρηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Τον... αρπάζει ο Μπερλουσκόνι - Βρέθηκε ο διάδοχος!

Ένα ντόμινο αλλαγών αποκαλύπτουν οι Ιταλοί για τους Πειραιώτες, το οποίο αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα. Μάλιστα, έγιναν και τα απαραίτητα ταξίδια στην Ελλάδα...

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzeta dello Sport» ο Φρανσουά Μοντεστό αποχωρεί από τον Ολυμπιακό.

Επόμενος σταθμός θα είναι η Μόντσα όπου θα αναλάβει χρέη υπεύθυνου μεταγραφών. Από τη νέα χρονιά η ιταλική ομάδα θα αγωνίζεται στην Serie A και ο Γάλλος είναι μια προσθήκη μεγάλης σημασίας για τον σύλλογο. Άλλωστε ο Μοντεστό έχει αγωνιστεί στο Ιταλικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Κάλιαρι από το 1999 μέχρι το 2004.

Ωστόσο σύμφωνα με την εφημερίδα τη θέση του Μοντεστό θα διαδεχθεί ο Μόργκαν ντε Σάνκτις. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες βρέθηκε στη χώρα μας, για να μιλήσει με του ανθρώπους του Ολυμπιακού, σχετικά με την συνεργασία τους. Έτσι όπως όλα δείχνουν ο Μοντεστό θα αποχωρήσει από το λιμάνι, για ακόμη μία φορά.

Πάντως παραμένει επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ μέχρι να βγει κάτι επίσημο. Τον συγκεκριμένο ρόλο τον έχει από το 2017, ενώ τη σεζόν 2016/2017 ήταν αθλητικός διευθυντής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags