Facebook Pixel ΑΕΚ: "ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για τον ίδιο παίκτη - Αυτόν ζήτησε ο Αλμέιδα - Πανάκριβος ο Τσιτσαρίτο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-08 15:29:00

"ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για τον ίδιο παίκτη - Αυτόν ζήτησε ο Αλμέιδα - Πανάκριβος ο Τσιτσαρίτο"

Sportdog Team
"ΑΕΚ και Παναθηναϊκός για τον ίδιο παίκτη - Αυτόν ζήτησε ο Αλμέιδα - Πανάκριβος ο Τσιτσαρίτο"

Η οργισμένη απάντηση της Ένωσης για τον Αραούχο, οι πρώτες μεταγραφικές κινήσεις και η προσθήκη του Μπρούνο Άλβες.

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ Κώστας Τσίλης  μιλάει στον OverFM για τα καθήκοντα του Μπρούνο Άλβες ως αθλητικού διευθυντή του συλλόγου. Παράλληλα, αναφέρεται στις τελευταίες μεταγραφικές εξελίξεις της «Ένωσης», καθιστώντας σαφές ότι η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα σενάρια επιστροφής του Αραούχο στην Λας Πάλμας.

Αρχικά ανέφερε ότι ο Μπρούνο Άλβες θα είναι ο άνθρωπος, ο οποίος θα εκπροσωπεί την ΑΕΚ σε όλες τις δραστηριότητες. Ο Πορτογάλος αγαπάει πολύ την ΑΕΚ, ενώ υπάρχει και δέσιμο και με τους φιλάθλους της ομάδας. Θεωρεί ότι η ΑΕΚ του απογείωσε την καριέρα του και είναι απόλυτα έτοιμος να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στην «Ένωση». Δεν θα έχει κάποια εμπλοκή στα μεταγραφικά της ΑΕΚ.

Όπως τόνισε ο Κώστας Τσίλης, η περίπτωση του 26χρονου Ισλανδού στόπερ Χόρντουρ Μάγκνουσον απασχολεί την ΑΕΚ αλλά δεν είναι στις πρώτες επιλογές του Ματίας Αλμέιδα για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Ο Ισλανδός βρίσκεται και στα μεταγραφικά «ραντάρ» του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι η ΑΕΚ διαψεύδει κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Λας Πάλμας για να επαναφέρει στις τάξεις τον Αραούχο. Επιπλέον, σημείωσε ότι η η ΑΕΚ δεν ασχολείται με την περίπτωση του Τσιτσαρίτο, καθώς δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις οικονομικές απαιτήσεις του Μεξικανού. Την ίδια ώρα, ούτε ο Νακίμ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της ΑΕΚ.

Στη συνέχεια ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, υπογράμμισε ότι δεδομένα στο μικροσκόπιο της ΑΕΚ βρίσκεται ο Πινέδα. Η ΑΕΚ θέλει να τον αποκτήσει δανεικό. Ο Ματίας Αλμέιδα επιθυμεί πολύ να συνεργαστεί ξανά μαζί του και το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Τέλος, έκανε μνεία στα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια πρώτη εικόνα για τον τρόπο, με τον οποίο θα γίνει η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας. Καθημερινά οι φίλοι της ΑΕΚ παίρνουν τηλέφωνα στα γραφεία της ομάδας για να μάθουν το πότε θα βγουν στην αγορά. Ήδη έχει βγει το promo των εισιτηρίων διαρκείας αλλά και το σύνθημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags